Erotikus masszázs munka Bécsben Ausztria

Szépségkirálynők a T-dayen!

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változatKüldés e-mialbenKüldés e-mialbenPDF verzióPDF verzió

Az év egyik legrangosabb és legismertebb kiállításának az Utazás kiállítás (Hungexpo) exkluzív afterpartyján a T-day-en jártunk 03.03.-án ahol a Miss Europe Continental Hungary szépségkirálynői és udvarhölgyei is jelen voltak vip és reprezentációs vendégként.

Sajnos a szépségkirálynő Keserű Enikő egyéb modellmunkái miatt nem tudott jelen lenni de helyette Tóth Anina mint nemzetközi top 20 finalista vett részt a rendezvényen a két udvarhölgy Tóth Kata és Fehérvári Dóra kíséretében.
A rendezvényt a Hellobabybar-ban tartották ahol nívós exkluzív svédasztalos  díszvacsorán vehettek részt a Miss Europe Continental Hungary 2015 szépségei valamint különleges műsorokat láthattak pl: brazil táncosok.
A lányok nagyon élvezték a műsorokat és a partyt is, sajnos a tombolán nem nyerték meg az Indiai körutazást mint főnyereményt de ők azt nyilatkozták hogy már enélkül is nyertesnek érzik magukat hiszen a Miss Europe Continental Hungary 2015 nyertesei és ezzel Európa legszebbjei mi pedig büszkén fotóztuk őket hogy megörökíthessük a 2016-os T-day Utazáskiállítás afterparty legszebb VIP vendégeit.
A lányok hiába tartózkodtak a VIP részlegen a "japán turisták" (japán üzletemberek) szokásukhoz híven azonnal ellepték a lányokat és azonnali kattintgatásokba kezdtek a szépségekről.
A lányok egyébként imádnak utazni és érdekli őket a turizmus népszerűsítése illetve az egyik udvarhölgy Fehérvári Dóra (2.udvarhölgy) idegenforgalmi főiskolát is végzett és dolgozott is a turizmusban.
A szépségkirálynők mindenképpen terveznek külföldre utazni a nyár folyamán valamelyik tengerparti desztinációba ill. Tóth Kata 1.udvarhölgy így is ideje nagy részét Milánóban tölti modellkarrierjének köszönhetően.
A lányok fotózása után egy nagyon jó hangulatú partyval és a legnagyobb slágerek felzendülésével zártuk ezt a színvonalas és szórakoztató estét.
Reméljük a Miss Europe Continental Hungary csapata jövőre is ott lesz és talán már te is közéjük fogsz tartozni hiszen a jelentkezés hamarosan indul!

 www.misseuropecontinental.hu

Share this
Értékelés: Nincs
Átlag: 5 (1 vote)

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.
Hangulatjelek
:):D:bigsmile:;):p:O:|:(:~:((8):steve:J):glasses::party::love:
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.

Profi fotósokat keresünk!

Tapasztalt erotikus és portfólió fotósokat keresünk! Jelentkezz!
Tölts fel fotós adatlapot a rendszerünkbe!

Ingyenesen hirdetheti vállalkozását a www.smbdir.com oldalon is!

:: Pranczék webdesignFigyelem!!! A VIP Budapest Hostess és Modellügynökség egy ingyenes internetes hirdetési portál.
Munkáltatóként nem alkalmazunk senkit, a munkáltatói jogok gyakorlásának és a vonatkozó jogszabályok betartásának felelőssége minden esetben az oldalunkon hirdetést feladó személyt terheli.
Az oldalt üzemeltető semmilyen nemű felelőséget nem vállal az oldalakon megjelenő hirdetések, ajánlatok taralmáért! Az oldal egyelőre csak teszt üzemmódban működik.
Amennyiben megvásárolná oldalunkat várjuk ajánlatát: info@vipbudapesthostess.com!