Portfólió fotózás, modellkönyv készítés, hostess portfólió, modell portfólió

Modell management

warning: Creating default object from empty value in /web/pranczek/vipbudapesthostess.com/sites/all/modules/i18n/i18ntaxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc on line 34.
Modell management
Viki_ képe

"Gerő Adrienn képviseli hazánkat a Miss World Bikini Model 2015 szépségversenyen Máltán!"

"A minden évben megrendezésre kerülő nemzetközi szépségversenyen képviseli hazánkat Gerő Adrienn (25) aki még csak 1-2 éve kezdte modellkarrierjét de máris felkérést kapott hogy ő képviselje hazánkat ezen a nívós versenyen ahol megválasztják a világ legszebb és és egyben legjobb alakú szépségkirálynőjét.
 
Adrienn tökéletes alakkal és természetes, szép arccal rendelkezik így remélhetőleg kiemelkedő eredménnyel tér majd haza.
 
A versenyre külön felkészítést kapott Sütő Enikőtől illetve a VIP Budapest Hostess és Modellügynökség vala
Viki_ képe

Keserű Enikő, a Miss Europe Continental Hungary 2015 szépségverseny GYŐZTESE

"A MISS EUROPE CONTINENTAL HUNGARY szépségverseny nyertese: KESERŰ ENIKŐ

Viki_ képe

Tóth Kata, a Miss Europe Continental Hungary 2015 szépségverseny 1. Udvarhölgye

"

A MISS EUROPE CONTINENTAL HUNGARY szépségverseny 1. udvarhölgye: TÓTH KATA

Viki_ képe

Fehérvári Dóra, a Miss Europe Continental Hungary 2015 szépségverseny 2. Udvarhölgye

"A MISS EUROPE CONTINENTAL HUNGARY szépségverseny 2. udvarhölgye: FEHÉRVÁRI DÓRA

Engedjétek meg, hogy a verseny és a szervező, Mujzer Viktória után az elkövetkező napokban bemutassam a Miss Europe Continental Hungary első 3 helyezettjét is! Hogy az izgalmat fokozzam, a sort a 2. udvarhölgy, Fehérvári Dóra bemutatásával kezdem, majd az első udvarhölggyel, Tóth Katával készült interjút olvashatjátok.

ÉÉÉÉS utána végre az első helyezett szépségkirálynőt, Keserű Enikőt ismerhetitek meg kicsit jobban!

MOST fogadjátok szeretettel FEHÉRVÁRI DÓRÁT!

Viki_ képe

"Európa szépe választás először Magyarországon!"

"Idén júliusban Magyarországon elsőként került megrendezésre a Miss Europe Continental Hungary, a nemzetközi Európa Szépe, azaz a Miss Europe Continental szépségverseny magyarországi fordulója.

2015. július 17-én, pénteken 20:00-kor a szépségverseny kezdetét vette, amely Budapest egyik legnépszerűbb szórakozóhelyén került megrendezésre. A zsűriben helyet foglaltak egyaránt a szépségszakmában jártas emberek, mint profi fotós - Prancz Ádám, sminkes, divattervező – Szépligeti Ágnes, személyi edző valamint ismert személy is, mint Pirner Alma rúdtánc világbajnok.

Viki_ képe

Webcam modellkedés

Sokan megriadnak és visszautasítónak tartják, ha meghallják azt a szót, hogy „webcam modell”…

Pedig azok a lányok, akik szabadidejükben a laptopjuk előtt ülnek, bekapcsolt kamerával kicsit sem hasonlítanak azokra a lányokra, akik külföldön a testükkel keresik a pénzt és személyes kontaktba kerülnek idegen férfiakkal.

Viki_ képe

Mitől is lesz valakiből igazi modell?

Ez nem egy olyan nagy ördöngösség, hogy valaki kitalálja. De mégis jobb, ha tisztázzuk ki is modell valójában és ki nem az.

5 éve foglalkozom modellkedéssel és az elmúlt évek során elég sok mindent tanultam és megtapasztaltam, viszont az utóbbi időben valami nagyon felkeltette a figyelmemet és úgy gondoltam ezt nem hagyhatom szó nélkül is igenis erről beszélni kell.

Viki_ képe

"Tanácsok modell castinghoz – hogy felkészülten érkezzél!"

Ha már a modellkedés terén horgonyozunk le, akkor tudnunk kell azt is, hogy ahhoz, hogy sikeres és befutott modellek lehessünk elég hosszú utat kell megtennünk.

Ez rengeteg munkával és fáradtággal jár, reneteg utazás, casting és megpróbáltatás. 

Hogy mindig igazán felkészülten érkezz a Castingra és ne érjen váratlan meglepetés figyelmedbe ajánlom a követekező cikket, amelyre az UP Model Management weboldalán lettem figyelmes és neked is hasznodra válik: 

Viki_ képe

Mennyi az annyi? – Avagy a modellek fizetése ma Magyarországon

A modellkedni vágyás-akarás ma már elég trendy lett a fiatal lányok körében. Jó képek, menő rucik, amikkel lehet villogni a barátok előtt. Vajon megéri ma Magyarországon „modellként” dolgozni?

Igen „modellként”, ugyanis ha jól megfigyeljük, akkor ma már olyan is modellnek mondja magát, aki életében egyszer volt fotózáson és az is TFCD volt.

viovia képe

Euro árfolyam növekedés-kiknek kedvez?!

A külföldön dolgozó bár hostesseknek és táncos lányoknak!

Legyél te is intelligent bar hostess vagy dancer girl!

Miért éri meg most még jobban külföldön dolgozni bár hostessként vagy táncosként?

A külföldi bár hostess és táncos munkák azért jó lehetőségek minden csinos lánynak, mert viszonylag rövid idő alatt tudnak sok pénzt keresni legális és szex mentes munkával.

Profi fotósokat keresünk!

Tapasztalt erotikus és portfólió fotósokat keresünk! Jelentkezz!
Tölts fel fotós adatlapot a rendszerünkbe!

Ingyenesen hirdetheti vállalkozását a www.smbdir.com oldalon is!

:: Pranczék webdesignFigyelem!!! A VIP Budapest Hostess és Modellügynökség egy ingyenes internetes hirdetési portál.
Munkáltatóként nem alkalmazunk senkit, a munkáltatói jogok gyakorlásának és a vonatkozó jogszabályok betartásának felelőssége minden esetben az oldalunkon hirdetést feladó személyt terheli.
Az oldalt üzemeltető semmilyen nemű felelőséget nem vállal az oldalakon megjelenő hirdetések, ajánlatok taralmáért! Az oldal egyelőre csak teszt üzemmódban működik.
Amennyiben megvásárolná oldalunkat várjuk ajánlatát: info@vipbudapesthostess.com!