Erotikus masszázs munka Bécsben Ausztria

"Interjú Lepsény Szépe közönségdíjasával, Haász Alexandrával"

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változatKüldés e-mialbenKüldés e-mialbenPDF verzióPDF verzió

"Mivel foglalkozol, milyen kapcsolatod volt a szépségiparral eddig?

 Haász Alexandra nevem! 21 éves vagyok! 2012-ben érettségiztem a Székesfehérvári Ciszterci Szent István Gimnáziumban majd Felsőfokú Biztonságszervezői végzettséget szereztem, ezt követően Fegyver vizsgát tettem és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon Fegyveres Biztonsági Őrként helyezkedtem el. Idén érettségiztem Belügyi Rendészeti Ismeretekből. Közel állnak hozzám a küzdősportok és az önvédelem ezen belül már 4 éve foglalkozok a Krav Maga stílussal! Közvetlen kapcsolatom nem volt a Szépség iparral, idén először jelentkeztem a Lepsényi Kulturális Hét keretein belül a Lepsény Szépe versenyre ahol a közönség megtisztelt a szavazatával és közönség díjas lettem és 2. helyezett a versenyen!

Van valamilyen mottód?

 „Az élet küzdelem, küzdj, hogy te győzzél!” Ez az idézet nem elsősorban a küzdősportok iránti rajongásom miatt lett a mottóm! Úgy gondolom, hogy minden embernek az életben meg van a saját maga küzdelme. Gondolok itt a családokra azon belül is a szülőkre, akiknek minden egyes nap egy küzdelem, hogy meg adják a gyermekeiknek, ami a felnőtté válásukhoz szükséges! Minden nap dolgoznak azért, hogy a családjuk semmiben ne szenvedjen hiányt, és akkor kerülnek ki győztessé mikor egy sikeres embert állítanak ki az élet elé!

Milyen jótékonysági ügyet támogatnál?

 A hátrányos helyzetben lévő családok és főleg az abban élő gyermekek megsegítését! Hiszek abban, hogy minden szülőnek meg kell adni az esélyt arra, hogy a gyermekeinek a lehetőségeihez képest a legjobbat adja és ehhez támogatni kell őket! Minden gyermeknek meg kell adni a lehetőséget, hogy a leendő élete során ne szenvedjen hiányt az ellátásban és legkevésbé se legyen akadályoztatva a tanulmányaiban!

Mit jelent számodra a szépség?

A szépség szó nekem a belső értékeket jelenti! Nem az a fontos hogy ki hogy néz ki, vagy ki milyen adottságokkal rendelkezik, ha nem hogy ki is ő valójában. Mik azok a belső értékek amelyek széppé teszik azt az embert! Mindenkiben van szépség csak meg kell találni, ez emberről emberre más és egyedi! A külsőleges szép az változik, formálódik és mulandó, de a belső értékek mindig megmaradnak és ez a fontos!

 Mik a jövőbeli terveid?

Szeretnék rendőr lenni! Szeretném támogatni és segíteni a hátrányos helyzetben élő családokat és minden tőlem telhetőt meg is teszek az ügy érdekében!

 

Az interjút készítette: Dobronyi Tamás, Lepsény alpolgármestere"

Share this
Értékelés: Nincs
Átlag: 5 (1 vote)

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.
Hangulatjelek
:):D:bigsmile:;):p:O:|:(:~:((8):steve:J):glasses::party::love:
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.

Profi fotósokat keresünk!

Tapasztalt erotikus és portfólió fotósokat keresünk! Jelentkezz!
Tölts fel fotós adatlapot a rendszerünkbe!

Ingyenesen hirdetheti vállalkozását a www.smbdir.com oldalon is!

:: Pranczék webdesignFigyelem!!! A VIP Budapest Hostess és Modellügynökség egy ingyenes internetes hirdetési portál.
Munkáltatóként nem alkalmazunk senkit, a munkáltatói jogok gyakorlásának és a vonatkozó jogszabályok betartásának felelőssége minden esetben az oldalunkon hirdetést feladó személyt terheli.
Az oldalt üzemeltető semmilyen nemű felelőséget nem vállal az oldalakon megjelenő hirdetések, ajánlatok taralmáért! Az oldal egyelőre csak teszt üzemmódban működik.
Amennyiben megvásárolná oldalunkat várjuk ajánlatát: info@vipbudapesthostess.com!