Erotikus masszázs munka Bécsben Ausztria

"Európa szépe választás először Magyarországon!"

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változatKüldés e-mialbenKüldés e-mialbenPDF verzióPDF verzió

"Idén júliusban Magyarországon elsőként került megrendezésre a Miss Europe Continental Hungary, a nemzetközi Európa Szépe, azaz a Miss Europe Continental szépségverseny magyarországi fordulója.

2015. július 17-én, pénteken 20:00-kor a szépségverseny kezdetét vette, amely Budapest egyik legnépszerűbb szórakozóhelyén került megrendezésre. A zsűriben helyet foglaltak egyaránt a szépségszakmában jártas emberek, mint profi fotós - Prancz Ádám, sminkes, divattervező – Szépligeti Ágnes, személyi edző valamint ismert személy is, mint Pirner Alma rúdtánc világbajnok.

A verseny előtt a hölgyek felkészítő táborban vettek részt, ahol járástechnikát tanultak, edzésekre jártak, olasz – és angol nyelvoktatáson vettek részt, életmód tanácsadást kaptak, fotózásokon vettek részt. A vidéki lányok kényelméről az Airport Hotel Budapest superior**** gondoskodott. A felkészítő tábor első napján Szentgyörgyi Rómeó tartott edzést a lányoknak a Mass Fitness Club-ban. A tábor utolsó napján pedig bikini fotózáson vettek részt a lányok a Rukkel tó jóvoltából.

A 13 döntős lány 4 körben mutatta meg szépségét a zsűrinek. Az első körben mindenki Miss Europe Cotinental Hungary 2015-ös feliratú egyen toppot viselt és farmert magas sarkúval. A második körben az IL Beacio márka által biztosított szexi fürdőruhákban jelentek meg a lányok. A harmadik körben az AnnaRita Luxury Trend koktélruháiban tündököltek a döntősök, valamint a fináléban, az utolsó körben pedig az Ashbury márka különleges ruháit viselték a Hercegnők.

Amíg a lányok a backstageben készültek a következő körre, addig a közönséget a Dance Force tánccsoport, Beczkó Mónika hastáncos nő és Kecskeméti Zsuzsi énekesnő és színésznő szórakoztatta.

Miután a zsűri meghozta döntését 3 lány fejére került korona és egy szerencsés lány kapott különdíjazást.

A harmadik helyezett, azaz a 2. Udvarhölgy egy ceglédi lány, Fehérvári Dóra lett, a második helyezett, azaz az 1. Udvarhölgy a budapesti Tóth Kata lett, s az első helyezett lány, aki a Királynői címet nyerte el nem más, mint Kecskemét büszkesége, Keserű Enikő.

A különdíjat, azaz a Miss Beauty Face címet 2015-ben Gömbi Jarmila kapta meg.

A verseny során ezzel nem volt vége a meglepetéseknek, ugyanis az első 3 helyezett lányon kívül még 4 szerencsés lány fogja Magyarországot képviselni Olaszországban, Salernoban megrendezésre kerülő nemzetközi döntőn szeptember elején. A 4 szerencsés lány pedig: Fenyő Szibell, Redl Zita, Tóth Anina és Dudik Szonja.

Az est talán legnagyobb híre az volt, hogy a 2. és a 3. helyezett lány is egy-egy nemzetközi versenyen képviselheti majd Magyarországot. Ők Máltára fognak utazni októberben a Miss World Bikini és a Miss European Tourism szépségversenyek döntőjére.

A Királynő és Udvarhölgyei már most nagyon sok nemzetközi felkérést kapnak külföldi ügynökségektől.

Egy héttel a verseny után 2015.július 24-én Enzo Capo Andrássy úti luxus apartmanjában készültek a lányok olaszországi image fotói, valamint felkérést kaptak az év legexkluzívabb partyjaira, a Forma 1-es afterpartyra, amelyek 2015. július 26-án a Symbol Budapestben és a Buddha Bár Hotelben***** kerültek megrendezésre.

Reményeink szerint az őszi nemzetközi döntőkön sikerrel járnak a lányok és haza is hozzák a koronákat, hogy Magyarország elmondhassa, igenis a magyar lányok a legszebbek Európában! 

 

Viki"

 

Forrás: http://misseuropecontinental.hu/blog/europa-szepe-valasztas-eloszor-magyarorszagon#

Share this
Értékelés: Nincs
Átlag: 5 (1 vote)

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.
Hangulatjelek
:):D:bigsmile:;):p:O:|:(:~:((8):steve:J):glasses::party::love:
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.

Profi fotósokat keresünk!

Tapasztalt erotikus és portfólió fotósokat keresünk! Jelentkezz!
Tölts fel fotós adatlapot a rendszerünkbe!

Ingyenesen hirdetheti vállalkozását a www.smbdir.com oldalon is!

:: Pranczék webdesignFigyelem!!! A VIP Budapest Hostess és Modellügynökség egy ingyenes internetes hirdetési portál.
Munkáltatóként nem alkalmazunk senkit, a munkáltatói jogok gyakorlásának és a vonatkozó jogszabályok betartásának felelőssége minden esetben az oldalunkon hirdetést feladó személyt terheli.
Az oldalt üzemeltető semmilyen nemű felelőséget nem vállal az oldalakon megjelenő hirdetések, ajánlatok taralmáért! Az oldal egyelőre csak teszt üzemmódban működik.
Amennyiben megvásárolná oldalunkat várjuk ajánlatát: info@vipbudapesthostess.com!