Hostess és modelltanfolyam

warning: Creating default object from empty value in /web/pranczek/vipbudapesthostess.com/sites/all/modules/i18n/i18ntaxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc on line 34.
Hostess és modelltanfolyamunk keretében megosztunk veletek általános tudnivalókat a hostess és modell szakmával kapcsolatban.
Adminisztrátor képe

Check list hostess munkákhoz.

Ilyen listákat pl pilóták használnak, hogy minimalizálják a hiba lehetőségeket. Repülőt vezetni bonyolult dolog legalább annyira, mint hostesskedni egy rendezvényen vagy promóción. Tehát segítségül a folyamatosan bővülő kis listánk.

Amint elkészül külön is letölthető lesz, hogy pipálható legyen. Ezután meg fogjátok kapni minden munkához, hogy nehogy kimaradjon valami.

Jelentkezéssel kapcsolatosan:

Adminisztrátor képe

Kaució

Sajnos mivel az utóbbi időben nagyon felhígult az adatbázisunk és nagyon rosszak a tapasztalataink az új lányokkal. Komolytalanok, késnek stb. Ezért 2013. október 1-től a következő újítást vezetjük be a magyarországi rendezvény hostess és promóciós munkáinknál.

Ezentúl minden egyes hostessünknek minden magyarországi promóciós vagy más hostess munka előtt kell fizetnie kauciót az adott munkára. Ez munkánként min. 5000 Ft

Adminisztrátor képe

Tájékoztató egyszerűsített foglalkoztatottak részére

Főleg hostess munkáknál, de néhány esetben a modellek számára is fontos lehet a következő összefoglaló az egyszerűsített foglalkoztatásról. A cikkért köszönet a Pranczék Könyvelési Irodája Kft dolgozóinak.

Az egyszerűsített foglalkoztatásból származó jövedelmet akkor kell bevallani, vagyis szerepeltetni a 1353-as adóbevallásban, ha a foglalkoztatás naptári napjainak száma és az adóév első napján hatályos kötelező legkisebb munkabér napibéreként meghatározott összegének szorzatát meghaladja.

Adminisztrátor képe

A hostess és modell munkát keresőkről

Nagyon kis sarkítással háromfelé csoportosíthatom azt a több ezer embert, akikkel találkoztam vagy leveleztem vagy más módon kommunikáltam az idők során.

Adminisztrátor képe

Hogyan jelentkezz munkára?

Általános tapasztalat, hogy aki munkára jelentkezik, nagyon sokszor egyáltalán nem kap semmilyen visszajelzést, vagy elutasítják, rosszabb esetben hitegetik, de mégsem jön össze a munka, legyen szó akár álláskeresésről vagy alkalmi hostess- és modellmunkáról.

Számtalanszor esett már szó ezekről, mégis úgy tűnik, nem sikerül megtanulni, de sok az új lány is, ezért újra és újra el kell ismételni.

Adminisztrátor képe

A Photoshop rém

Jó pár hónappal ezelőtt egy lány szeretett volna dolgozni egy nagyon jól fizető külföldi munkánkon. Mivel itt is mint minden munkánkál szükséges a személyes találkozó (casting), amely itt a távolság miatt nem volt megoldható a megrendelővel közösen, ezért fotót szerettünk volna készíteni a lányról.

A lány ezen teljesen felháborodott, hogy márpedig Őt nem fotózhatja le senki, mert a képeit majd felhasználják "KIVÁGJÁK A FEJÉT ÉS A TESTÉRE MÁS FEJET TESZNEK"!!!! Vagyis ellopják a testét Photoshoppal! (A barátnője is erre figyelmeztette!) 

Adminisztrátor képe

Kellemes Ünnepeket!

A VIP Budapest Hostess és Modellügynökség valamennyi modeljének, hostessének, táncosának és partnerének 

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és
Boldog Új Évet kívánunk!

Adminisztrátor képe

Mennyire kell retusálni a képeket?

Nagyon sokan fognak mellé a portfóliójukkal azon, hogy nem tudják mennyire is szerencsés megretusálni a képeket....

Már elég sokszor körbejártuk a portfóliós témát itt a blogunkban.

Az első és legfontosabb kérdés, hogy pontosan tudd mihez készíted a fotókat!

Adminisztrátor képe

Miért kell törölnünk a rossz minőségű képekkel regisztrálókat?

Nagyon sok lány háborog azon magából kikelve, ha elutasítjuk a regisztrációját, vagyis töröljük az adatlapját.

Meg kell értenetek, hogy ügynökségünk kinőtte az itthoni kis hostess munkákat amelyekkel indultunk évekkel ezelőtt és egyre több komoly külföldi megkeresésünk van, itt pedig már teljesen mások az elvárások mint pl. egy itthoni szórólapos munkánál.

Akik nem rendelkeznek magukról kell minőségű fotókkal az Ő számukra több lehetőséget is tudunk adni:

Adminisztrátor képe

Mi értelme volt bejönnöm a castingra?

Az elmúlt évek leg komolyabb kérdését sikerült ma megkapnunk, aminek következtében gondoltam írok erről...

Akkor most mi értelme volt bejönnöm a castingra?

A hostess és modell világban nélkülözhetetlen velejárója, ha munkát akarsz, hogy folyamatosan castingokra jársz. 

:: Pranczék webdesignFigyelem!!! A VIP Budapest Hostess és Modellügynökség egy ingyenes internetes hirdetési portál.
Munkáltatóként nem alkalmazunk senkit, a munkáltatói jogok gyakorlásának és a vonatkozó jogszabályok betartásának felelőssége minden esetben az oldalunkon hirdetést feladó személyt terheli.
Az oldalt üzemeltető semmilyen nemű felelőséget nem vállal az oldalakon megjelenő hirdetések, ajánlatok taralmáért! Az oldal egyelőre csak teszt üzemmódban működik.
Amennyiben megvásárolná oldalunkat várjuk ajánlatát: info@vipbudapesthostess.com!