Weboldal

warning: Creating default object from empty value in /web/pranczek/vipbudapesthostess.com/sites/all/modules/i18n/i18ntaxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc on line 34.
A VIP Budapest Hostess és Modellügynökség oldalaihoz kapcsolódó blogbejegyzések
Adminisztrátor képe

Holman Tamás Videoklip forgatásán jártunk

A Vip Budapest Hostess és Modellügynökséget a fiatal tehetség, Holman Tamás kereste meg azzal a megtiszteltető kéréssel, hogy az első videoklipjéhez biztosítsunk neki gyönyörű, fiatal lányokat, akikkel emelheti a klip színvonalát. A forgatás Október 25-én, pénteken volt a Panoráma étterem egyik dísztermében a Citadellán. A teremben hangulatos fények, sejtelmes füst, szép lányok, jóképű fiúk, egy profi stáb, minőségi zene és a tehetséges énekes… Minden adott egy szuper videokliphez, a végeredményt pedig nemsokára ország-világ láthatja a médiában.

Adminisztrátor képe

A Photoshop rém

Jó pár hónappal ezelőtt egy lány szeretett volna dolgozni egy nagyon jól fizető külföldi munkánkon. Mivel itt is mint minden munkánkál szükséges a személyes találkozó (casting), amely itt a távolság miatt nem volt megoldható a megrendelővel közösen, ezért fotót szerettünk volna készíteni a lányról.

A lány ezen teljesen felháborodott, hogy márpedig Őt nem fotózhatja le senki, mert a képeit majd felhasználják "KIVÁGJÁK A FEJÉT ÉS A TESTÉRE MÁS FEJET TESZNEK"!!!! Vagyis ellopják a testét Photoshoppal! (A barátnője is erre figyelmeztette!) 

Adminisztrátor képe

Kellemes Ünnepeket!

A VIP Budapest Hostess és Modellügynökség valamennyi modeljének, hostessének, táncosának és partnerének 

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és
Boldog Új Évet kívánunk!

Adminisztrátor képe

Sántha Ivett a mai Blikk sztárja

A gyönyörű és szexi Sánta Ivett a mai Blikk címlapján.
Szavazzatok ti is Ivettre aki rajtunk keresztül jelentkezett a fotózásra!

Reméljük Ő nyeri meg a versenyt!

További információk a Blikk szépe fotózásokról itt a blogunkon.

Adminisztrátor képe

Sértődések a múlt pénteki munkával kapcsolatban

A múlt pénteki fotómodell munkánkkal kapcsolatban sajnos jószándékunk ellenére több sértődött levelet is kaptunk azoktól a lányoktól, akik szerettek volna jönni dolgozni, de "beelőzték" őket. 

Sajnos ilyen dolgok előfordulnak, amikor kevés munkára versenyzik sok lány. 

Adminisztrátor képe

Miért kell törölnünk a rossz minőségű képekkel regisztrálókat?

Nagyon sok lány háborog azon magából kikelve, ha elutasítjuk a regisztrációját, vagyis töröljük az adatlapját.

Meg kell értenetek, hogy ügynökségünk kinőtte az itthoni kis hostess munkákat amelyekkel indultunk évekkel ezelőtt és egyre több komoly külföldi megkeresésünk van, itt pedig már teljesen mások az elvárások mint pl. egy itthoni szórólapos munkánál.

Akik nem rendelkeznek magukról kell minőségű fotókkal az Ő számukra több lehetőséget is tudunk adni:

Adminisztrátor képe

Hogyan mondjak le intelligensen egy munkát?

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján nagyon sok lánynak hasznos lehet, ha leírjuk, hogy hogyan lehet civilizáltan lemondani egy hostess vagy modell munkát.

Tételezzük fel, hogy nem aznap gondolod meg magad, hanem pár nappal a munka előtt.

Ebben az esetben hívd fel azt aki a munka felelőse tőlünk és kérj tőle elnézést, magyarázd el neki, hogy miért nem tudsz megjelenni a munkán és beszéljétek meg, hogy meg lehet-e oldani, hogy ne menj el.

Adminisztrátor képe

Zambó Tímea a Blikk szépe fotózáson

Szavazzatok ti is Timire aki rajtunk keresztül jelentkezett a fotózásra!

Reméljük Ő nyeri meg a versenyt!

További információk a Blikk szépe fotózásokról itt a blogunkon.

Adminisztrátor képe

Törzsgárda hostessekből, modellekből azaz VIP Hostessek

Az eddigi szomorú tapasztalatok hatására kicsit változtatunk az eddigi működési rendszerünkön, hátha az új rendszerünkkel jobb eredményeket és nagyobb hatékonyságot fogunk elérni.

A jövő héttől: 2012.05.14-től megkezdjük egy olyan 20 fős csoport összeállítását, akiket rendszeresen fogunk dolgoztatni, mivel az a rendszer, hogy meghirdetjük a munkákat és a jelentkezőkből választunk nem igazán működik a következő okok miatt:

Adminisztrátor képe

Ne csak divatból legyél zöld!

Szerencsére egyre többet hallani arról, hogy az egyes cégek is felfigyeltek arra, hogy igenis ki kell állnunk a környezetünk védelme érdekében nekünk fogyasztóknak is.

Legyél Zöld!

Ne merüljön ki csak abban a környezet tudatosságod, hogy megnézed, hogy hová is dobod a kiürült müanyag palackot! 

:: Pranczék webdesignFigyelem!!! A VIP Budapest Hostess és Modellügynökség egy ingyenes internetes hirdetési portál.
Munkáltatóként nem alkalmazunk senkit, a munkáltatói jogok gyakorlásának és a vonatkozó jogszabályok betartásának felelőssége minden esetben az oldalunkon hirdetést feladó személyt terheli.
Az oldalt üzemeltető semmilyen nemű felelőséget nem vállal az oldalakon megjelenő hirdetések, ajánlatok taralmáért! Az oldal egyelőre csak teszt üzemmódban működik.
Amennyiben megvásárolná oldalunkat várjuk ajánlatát: info@vipbudapesthostess.com!