Norvégia

warning: Creating default object from empty value in /web/pranczek/vipbudapesthostess.com/sites/all/modules/i18n/i18ntaxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc on line 34.
Norvégia a Skandináv félsziget Nyugati részén található, ÉSzak-Nyugat Európában. Egyike a leggazdagabb és legdrágább európai országoknak. Norvégia híres a lélegzetelállító természetes csodáiról és különleges jellegzetességeiről, amelyek sehol máshol nincsenek Európában. Hegyekkel, fjordokkal és glecserekkel teli ország. Norvégia a világ legészakibb országa. Az "éjféli nap" országának is nevezik.

Táncos munkák Norvégiában

Folyamatosan keresünk fiatal 18-30 közötti lányokat Norvégiába, táncos striptise, lap-dance munkára, illetve hostessnek night clubokba (táncos munkák).

XPOSED Club Oslo

Az Xposed Club a norvég éjszakai élet egyik legszínvonalasabb klubja, amely Oslo szívében található.

A klub sztriptíz táncos lányok körében közkedvelt. Minden lány bejelentve, munkavállalói engedéllyel dolgozik. A klub vezetősége minden szabályt szigorúan betart, így ez a klubban dolgozó lányokra is egyaránt vonatkozik.

Tilos a vendégekkel a clubbon kívűl találkozni, szigorúan veszik. Karácsonykor a klub zárva tart. Érkezédkor a lányok útlevelét lefénymásolják. 

Ország (elhelyezkedés): 
Típus: 
Típus: 
Fix: 
Megbízhatóság: 
Megbízható hely!
Kép a klubról
Kép a klubról
Térkép: 
Pontos címe a klubnak: 
Bernt Ankers g.5 0183 - Oslo, Norge
Értékelés: Nincs
Átlag: 3.5 (2 szavazat)

Lotus Showbar – Stripclub Oslo, Norvégia

Az ügynökségünk egyik legjobban kereső helye! A tapasztalt táncoslányok minimum másfél  de inkább 2 millió Ft-ot meg tudnak keresni egy hónap alatt! Rendkívül igényes hely, tehetős vendégkörrel! A Lotus showbar Oslo központi részén fekszik, 50 méterre a Karl Johans utcától, ami a város legforgalmasabb és legismertebb utcája tele boltokkal. A klub 11 éve nyílt és azóta is igen népszerű hely, rengeteg visszatérő vendéggel. Mindemellett egy jó atmoszférájú és nagyon biztonságos klub.

Ország (elhelyezkedés): 
Típus: 
Megbízhatóság: 
Megbízható hely!
Kép a klubról
Kép a klubról
Kép a klubról
Kép a klubról
Térkép: 
Értékelés: Nincs
Átlag: 3 (2 szavazat)

Dreams Showbar, Norway

Dreams showbar (Tondheim, Bergen, Kristiansand)

A Dreams Showbar Norvégia főbb városaiban: Bergen-ben, Trondheim-ben és Kristiansand-ben 2002 óta működteti sikeresen klubjait. A klubba a gazdag üzletemberek járnak legfőképp, illetve a tehetősebb turisták is gyakran betévednek.  Az itt dolgozó táncos lányok nagyon sok pénzt keresnek a privát táncokból és az italjutaléknak köszönhetően.

Ország (elhelyezkedés): 
Típus: 
Megbízhatóság: 
Megbízható hely!
Kép a klubról
Kép a klubról
Kép a klubról
Térkép: 
Pontos címe a klubnak: 
Dronningens gate 69, 4608 Kristiansand, Norway
Értékelés: Nincs
Átlag: 3.5 (2 szavazat)

:: Pranczék webdesignFigyelem!!! A VIP Budapest Hostess és Modellügynökség egy ingyenes internetes hirdetési portál.
Munkáltatóként nem alkalmazunk senkit, a munkáltatói jogok gyakorlásának és a vonatkozó jogszabályok betartásának felelőssége minden esetben az oldalunkon hirdetést feladó személyt terheli.
Az oldalt üzemeltető semmilyen nemű felelőséget nem vállal az oldalakon megjelenő hirdetések, ajánlatok taralmáért! Az oldal egyelőre csak teszt üzemmódban működik.
Amennyiben megvásárolná oldalunkat várjuk ajánlatát: info@vipbudapesthostess.com!