Mexikó

warning: Creating default object from empty value in /web/pranczek/vipbudapesthostess.com/sites/all/modules/i18n/i18ntaxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc on line 34.
Mexikó egy ország Észak-Amerikában , határai az Egyesült Államok északra, Belize és Guatemalába délre, a Mexikói-öböl keletre, és a Csendes Óceán nyugatra. Az ország a hetedik legkedveltebb turistacél a világon. Gazdag kultúrával és kedves emberekkel teli szép ország. Az ország történelmi és kulturális központja a fővárosa, Mexico City. Hegyek és vulkánok, sivatagok és szép strandok, ősi romok és civilizációk csodaországa. Mexikó híres a tequiláról, amit nagy mennyiségben gyártanak.

Táncos munkák Mexikóban

Folyamatosan keresünk fiatal 18-30 közötti lányokat Mexikóba, táncos striptise, lap-dance munkára, illetve hostessnek night clubokba (táncos munkák).

ANGUS GUADALAJARA

Az ANGUS night klub és hostess bár Mexikóban, Guadalajara város központjában, az 5 csillagos luxus Hotel Hilton Guadalajara*****-ban található.

Főként üzletemberek, politikusok és vállalkozók látogatják ezt a színvonalas klubot.

Többnyire mexikói lányok dolgoznak a klubban, de vannak lányok Dél-Amerika más országaiból és Európából is. 

Fizetés

Napi fix: 40 dollár

Kifizetés 15 naponta, munka után.

Ország (elhelyezkedés): 
Típus: 
Megbízhatóság: 
Megbízható hely!
Kép a klubról
Térkép: 
Pontos címe a klubnak: 
De Las Rosas 2933, Verde Valle, 44550 Guadalajara, JAL, México
Értékelés: Nincs
Átlag: 5 (1 vote)

:: Pranczék webdesignFigyelem!!! A VIP Budapest Hostess és Modellügynökség egy ingyenes internetes hirdetési portál.
Munkáltatóként nem alkalmazunk senkit, a munkáltatói jogok gyakorlásának és a vonatkozó jogszabályok betartásának felelőssége minden esetben az oldalunkon hirdetést feladó személyt terheli.
Az oldalt üzemeltető semmilyen nemű felelőséget nem vállal az oldalakon megjelenő hirdetések, ajánlatok taralmáért! Az oldal egyelőre csak teszt üzemmódban működik.
Amennyiben megvásárolná oldalunkat várjuk ajánlatát: info@vipbudapesthostess.com!