Karib-Szigetek

warning: Creating default object from empty value in /web/pranczek/vipbudapesthostess.com/sites/all/modules/i18n/i18ntaxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc on line 34.
A Karib szigetek a legközelebbi trópusi szigeti úticél Európához. A Karib tenger az Atlanti Óceánnal határolt, részben körülvéve Északon és Keleten a Nyugat-Indiai szigetek által, délen határai Dél-Amerika és Panama, és Nyugaton Közép-Amerika. Homok, tenger és pálmafák: az álmok valósággá válnak itt. A Karib szigetek a pihenés lehetõségét ajánlja, amig a nap magába szív, trópusi szépséggel és tökéletes időjárással. A meleg tenger, ami fürdeti ezeket a partokat, olyan tiszta, hogy a lángoló karibi nap majdnem teljes erejével az óceán fenekére ér. Sok csodálatos tengerparti szakasz húzódik végig a régió közeli üdülőhelyein, de a strandok itt megmutatják a lényegüket: homok és tenger általában megszórva pálmafákkal tökéletessé teszik az álmokat.

Táncos munkák a Karib-Szigeteken

Folyamatosan keresünk fiatal 18-30 közötti lányokat a Karib-Szigetekre, táncos striptise, lap-dance munkára, illetve hostessnek night clubokba (táncos munkák).

Casino Ship & Luxury Top Class Large Yacht (Luxus táncosmunka tengerjáró hajókon)

Már unod a középszerűsééget, ugyanazokat a klubokat világszerte és hogy egész éjszaka dolgozni kell? Szeretnél világot látni ingyen úgy, hogy közben még milliókat is kereshetsz?

Akkor ezt most a Te lehetőséged! Dolgozz egy luxus tengerjáró hajón mint táncos, masszőr, személykísérő... (a pontos munkakörökről lentebb). Láss világot és utazd be egy remek csapattal a következő országokat: Olaszország, Málta, Görögország, Ciprus, Szicília, Korzika, Spanyolország, Franciaország, Egyiptom, Arab Emírség, Indiai Óceán szigetei, Dél Afrika.

Ország (elhelyezkedés): 
Típus: 
Fix: 
Megbízhatóság: 
Megbízható hely!
Kép a klubról
Kép a klubról
Kép a klubról
Kép a klubról
Térkép: 
Értékelés: Nincs
Átlag: 1 (1 vote)

Platinum Room Night Club (Karib-Szigetek)

A Platinum room table dance klub St. Maarten szigeten található (Karib-szigeteken) egy luxus nyaralóparadicsomban, ahol szállodasorok, üzletek, éttermek, night klubbok, kaszinók övezik a felkapott nyaralóhelyet.

St. Marteen sziget a Karib tengeren található (földrajzilag közép Amerikához tartozóan), de hivatalosan ez a sziget a Holland királyság önálló állama.

A közelében található Dominika és Puerto Rico is.

A fővárosa Philipsburg.

A főszezon itt októbertől tart áprilisig.

Ország (elhelyezkedés): 
Típus: 
Megbízhatóság: 
Megbízható hely!
Kép a klubról
Kép a klubról
Kép a klubról
Térkép: 
Pontos címe a klubnak: 
Sonesta Maho Beach Resort Sint Maarten, Netherlands Antilles
Értékelés: Nincs
Átlag: 5 (1 vote)

:: Pranczék webdesignFigyelem!!! A VIP Budapest Hostess és Modellügynökség egy ingyenes internetes hirdetési portál.
Munkáltatóként nem alkalmazunk senkit, a munkáltatói jogok gyakorlásának és a vonatkozó jogszabályok betartásának felelőssége minden esetben az oldalunkon hirdetést feladó személyt terheli.
Az oldalt üzemeltető semmilyen nemű felelőséget nem vállal az oldalakon megjelenő hirdetések, ajánlatok taralmáért! Az oldal egyelőre csak teszt üzemmódban működik.
Amennyiben megvásárolná oldalunkat várjuk ajánlatát: info@vipbudapesthostess.com!