Charlott blogja

warning: Creating default object from empty value in /web/pranczek/vipbudapesthostess.com/sites/all/modules/i18n/i18ntaxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc on line 34.
Charlott vagyok, most 25 éves. Ismerjétek meg eddigi életem történetét ezen a blogon és azt, hogyan lettem táncoslány Olaszországban.
Adminisztrátor képe

Az első este élményei

Az előző részben ott hagytuk abba, hogy Charlott megkapta nevét és a lokálban hivatalosan is Charlottként kezdte első estéjét.

Adminisztrátor képe

Benvenuti in Italia!

Sziasztok!

Blogom első részében arról írtam nektek, miért jutottam el arra a szintre, hogy érdeklődni kezdtem a táncoslét felől. Ott hagytam abba, hogy elérkezett a várva várt nap, amikor is megérkeztem a budapesti repülőtérre. A barátnőm és egy másik lány, aki csatlakozott hozzánk, már előbb odaértek, így ők kint ücsörögtek a bejárat előtt és beszélgettek. Odaléptem hozzájuk és az idegességtől elcsukló hangon üdvözöltem őket.

Adminisztrátor képe

Miért lettem táncoslány?

Sziasztok!

Charlott vagyok, most 25 éves.

Amikor 18 éves koromban az érettségi után felvettek az egyetemre és felköltöztem Budapestre a baratnőimmel. Úgy éreztem – na végre, nagykorú lettem és előttem az élet, most igazán belevethetem magam a nagyvilágba, elsősorban a budapesti életbe.

:: Pranczék webdesignFigyelem!!! A VIP Budapest Hostess és Modellügynökség egy ingyenes internetes hirdetési portál.
Munkáltatóként nem alkalmazunk senkit, a munkáltatói jogok gyakorlásának és a vonatkozó jogszabályok betartásának felelőssége minden esetben az oldalunkon hirdetést feladó személyt terheli.
Az oldalt üzemeltető semmilyen nemű felelőséget nem vállal az oldalakon megjelenő hirdetések, ajánlatok taralmáért! Az oldal egyelőre csak teszt üzemmódban működik.
Amennyiben megvásárolná oldalunkat várjuk ajánlatát: info@vipbudapesthostess.com!