Hostesskedés

warning: Creating default object from empty value in /web/pranczek/vipbudapesthostess.com/sites/all/modules/i18n/i18ntaxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc on line 34.
Gyakran ismételt kérdések (GYIK) a VIP Budapest Hostess és Modellügynökség hostess munkáival és általánosan a hostesskedéssel kapcsolatban és a válaszaink rájuk!

Mit jelent a topless?

A topless szó jelentése nagyon sok lánynak gondot okoz illetve nem egyértelmű.

Mivel a hostess és modell munkák, fotózások világában gyakran kerül elő ez a kifejezés ezért mindenkinek fontos, hogy tisztában legyen vele.


Mit jelent az erotikus hostess?

Az erotikus hostess olyan hostess munkát takar, amely erotikus tartalmú (escort, masszázs, kíséret stb). Sok esetben burkoltan prostituáltakat keresnek ilyen tartalmú hirdetésekkel, ezért itt kiemelkedően fontos az, hogy amennyire lehetséges óvatos legyen az ember.

Figyelem! A bár hostess munkák nem erotikus hostess munkák!

Egy topless promóciós munka viszont tipikusan lehet ilyen.


Mit jelent a party hostess munka?

A party hostess (partykíséret) egy viszonylag új keletű dolog főleg Magyarországon. Általánosságban azokat a csinos fiatal lányokat nevezzük party hostesseknek akik azért kapnak fizetést, hogy kisebb nagyobb társaságokat elkísérnek bulizni. A buli alatt pedig jókedvet, party hangulatot biztosítanak a megrendelőknek táncolnak, beszélgetnek, italoznak a megrendelőkkel.


Mit jelent a hostess?

A hostess (hosztesz) jelentései:

Hostess: légikisasszony, légi utaskísérőnő, idegenvezető, illetve háziasszony, légi utaskísérőnő. Nemzetközi szó az angol air hostess kifejezés második tagja nyomán. Ez a host (vendéglátó, házigazda, fogadós) nőnemű formája, a host a francia hôte közvetítésével a latin hospes, hospitis( vendég) szóra vezethető vissza.
Forrás: Tóthfalusi István- Idegen Szavak Etimológiai Szótára- ANNO Kiadó- 2002,  ISBN: 963 05 7875 1


Ha törölni szeretném, miért kell érte külön fizetnem?

Ingyenes törlés:

A szerkesztés menüpontra kell kattintani, majd tekerj a lap aljára, ott válasszd a törlés  gombot, majd szépen kiválasztod, hogy melyik módot választod és már kész is.

Fizetős megoldás:

Így akarják bent tartani az embereket? Ha ki akarnék jelentkezni, miért vehetném biztosra, ha fizetek, kienged és nem átverés?


Mit jelent, hogy image girl?

Az image girl-ök nagyon népszerűek a nyugat európai discokban és bárokban. 

Az image girl-ök, ahogy a szó szerinti jelentésből is következtethetünk rá, olyan gyönyörű fiatal lányok, akiket azért fizetnek a klubbok, hogy jelenlétükkel emeljék a hely színvonalát.

Sokszor kapnak hostess jellegű feladatokat (regisztrálják a vendégeket stb) is, illetve fotózásokon is részt vesznek. Legtöbbször viszont csak bulizniuk kell az adott helyen, mintha ők maguk is csak vendégek lennének.


Mit jelent, hogy bár hostess munka?

Kicsit, hosszúra sikeredett, de hidjétek el, hogy egyszerűbb ezt végigolvasni, mint kimenni tudatlanul és kint hisztizni, hogy te nem erre gondoltál.

Konzumáló bár hostess


Hány cm magas legyen egy hosstes?

A hostess legyen kellően magas és dekoratív, hogy felhívja magára a figyelmet. Az viszont nem biztos, hogy mindig előnyos, ha túl magas, mivel sok esetben ezzel kisebbrendűségi érzést válthat ki az esetleges vendégből vagy érdeklődőből, amiáltal nem tudja 100%-osan elvégezni a feladatát. Ez azonban nagyon sokszor munkától függ. 

Mi azt gondoljuk, hogy az ideális magasság 170 cm körül van (plusz minusz 5 cm még belefér). Az ennél magasabb lányoknak pedig, ha kellően vékonyak inkább célszerű a modell szakmát kitanulniuk.


Mit jelent, hogy konzumálás?

Nagyon sok a félreértés azzal kapcsolatban, hogy mit jelent a konzumálás fogalma. 

Konzumálás a Pepita Night Clubban


Mit jelent a grid girl?

A grid girl szabad magyar fordításban rajtrács-lányt jelent. A motorsportban azokat a feltűnően csinos és sexy lányokat hívják így akik hostessként vannak jelen a versenyeken.

Segítik a versenyzőket, segédkeznek a díjátadónál, fotózásokon vesznek részt a vendégekkel stb.


:: Pranczék webdesignFigyelem!!! A VIP Budapest Hostess és Modellügynökség egy ingyenes internetes hirdetési portál.
Munkáltatóként nem alkalmazunk senkit, a munkáltatói jogok gyakorlásának és a vonatkozó jogszabályok betartásának felelőssége minden esetben az oldalunkon hirdetést feladó személyt terheli.
Az oldalt üzemeltető semmilyen nemű felelőséget nem vállal az oldalakon megjelenő hirdetések, ajánlatok taralmáért! Az oldal egyelőre csak teszt üzemmódban működik.
Amennyiben megvásárolná oldalunkat várjuk ajánlatát: info@vipbudapesthostess.com!