Savona

warning: Creating default object from empty value in /web/pranczek/vipbudapesthostess.com/sites/all/modules/i18n/i18ntaxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc on line 34.
Savona, Olaszország, olasz rivéra

Effimero lap dance

A lokál az olasz riviéra közepén található, Savonában.

A Finale Ligure-tól elindulva az útjelzéseket követve a főútra lehet jutni, a Via Torino-ra amely áthalad a riviéra városkáján és itt található Savona egyetlen lokálja ahol egy kellemes estét lehet eltölteni baráti társaságban.

Egy  középkori és barokk stílusú névvel rendelkező lokál amelyet Effimero-nak hívnak, amely görög eredetű és annyit jelent, hogy csak egy napra. Mindez, a múló álomra vonatkozik mely csak egy napra vagy egy éjszakára szól, ezért valóban különlegessé kell tenni.

Ország (elhelyezkedés): 
Ország (elhelyezkedés): 
Típus: 
Fix: 
Megbízhatóság: 
Megbízható hely!
Kép a klubról
Kép a klubról
Kép a klubról
Kép a klubról
Térkép: 
Értékelés: Nincs
Átlag: 5 (1 vote)

:: Pranczék webdesignFigyelem!!! A VIP Budapest Hostess és Modellügynökség egy ingyenes internetes hirdetési portál.
Munkáltatóként nem alkalmazunk senkit, a munkáltatói jogok gyakorlásának és a vonatkozó jogszabályok betartásának felelőssége minden esetben az oldalunkon hirdetést feladó személyt terheli.
Az oldalt üzemeltető semmilyen nemű felelőséget nem vállal az oldalakon megjelenő hirdetések, ajánlatok taralmáért! Az oldal egyelőre csak teszt üzemmódban működik.
Amennyiben megvásárolná oldalunkat várjuk ajánlatát: info@vipbudapesthostess.com!