Táncos munkák

warning: Creating default object from empty value in /web/pranczek/vipbudapesthostess.com/sites/all/modules/i18n/i18ntaxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc on line 34.
Gyakran ismételt kérdések (GYIK) a VIP Budapest Hostess és Modellügynökség GOGO, sztriptíz, lap dance és egyéb táncos munkáival kapcsolatban és a válaszaink rájuk!

Mit jelent a topless?

A topless szó jelentése nagyon sok lánynak gondot okoz illetve nem egyértelmű.

Mivel a hostess és modell munkák, fotózások világában gyakran kerül elő ez a kifejezés ezért mindenkinek fontos, hogy tisztában legyen vele.


Mit jelent a szexy sztár (sexy star)?

A szexi sztárok, olyan jellemzően ismert sztriptíz táncosok, pornósok, playmatek, akiknek már kellően nagy nevük van a szakmában. 
A klubok ezeket a lányokat, mint extra látványosság már hetekkel az érkezésük előtt beharangozzák plakátokon, online hirdetésekben (Facebook, weboldal, stb), ezzel csalogatva be még több vendéget a lap dance vagy table dance klubba.
A szexi sztárok igazán ütős műsorokat adnak elő a klubb színpadán, illetve néhány helyen a többi lányhoz hasonlóan privéznek és konzumálnak is a vendégekkel.


Mit jelent, hogy image girl?

Az image girl-ök nagyon népszerűek a nyugat európai discokban és bárokban. 

Az image girl-ök, ahogy a szó szerinti jelentésből is következtethetünk rá, olyan gyönyörű fiatal lányok, akiket azért fizetnek a klubbok, hogy jelenlétükkel emeljék a hely színvonalát.

Sokszor kapnak hostess jellegű feladatokat (regisztrálják a vendégeket stb) is, illetve fotózásokon is részt vesznek. Legtöbbször viszont csak bulizniuk kell az adott helyen, mintha ők maguk is csak vendégek lennének.


Mit jelent a burleszk (burlesque)?

Mit jelent a táncos szakmában a burlesque?

Mit jelent a burleszk (burlesque)? Reméljük, hogy valaki jó pontosan meg fogja nekünk írni a burlesque szó jelentését a táncos világban, de addig is mivel sokan nem tudjátok, hogy miről is van szó:


Mit jelent, hogy bár hostess munka?

Kicsit, hosszúra sikeredett, de hidjétek el, hogy egyszerűbb ezt végigolvasni, mint kimenni tudatlanul és kint hisztizni, hogy te nem erre gondoltál.

Konzumáló bár hostess


Mit jelent, hogy pinup (pin-up) girl?

A pin-up girl, vagy pin-up modell (címlaplány) kifejezés azokra a vonzó modellekre értendő, akiknek a tömeggyártásban megjelenő képeivel szinte mindenütt találkozhatunk, és akik valóságos szexszimbólumokká lettek.

A Pin-up kifejezés ugyancsak vonatkozik rajzokra, festményekre, egyéb illusztrációkra, melyek a fent említett fotókat emulálják.

A képeket magazinokból, napilapokból, képeslapokról, kromo-litográfiákról, ezer egyéb helyről a lelkes rajongók kivágták, és felrajzszögezték a falra.


Miért jó ha a VIP Budapest Hostess és Modellügynökséggel megyek külföldre dolgozni mint bár hostess vagy táncoslány?

Mert garantálják hogy kizárlag ellenőrzött, szexmentes munkalehetőséget biztosítanak számomra, szerződéssel.

Ügynökségünknél nincs sem regisztrációs sem egyéb más dj sem!

Garantálják hogy megkapom a fizetésemet.

Garantálják hogy a felkínált munkafeltételek valósak.

Ha bármi problámám felmerül elég smst küldenem nekik és ők intézkednek, illetve amennyiben munkahelyet szeretnék váltani arra is van lehetőség 1-2 napon belül.


:: Pranczék webdesignFigyelem!!! A VIP Budapest Hostess és Modellügynökség egy ingyenes internetes hirdetési portál.
Munkáltatóként nem alkalmazunk senkit, a munkáltatói jogok gyakorlásának és a vonatkozó jogszabályok betartásának felelőssége minden esetben az oldalunkon hirdetést feladó személyt terheli.
Az oldalt üzemeltető semmilyen nemű felelőséget nem vállal az oldalakon megjelenő hirdetések, ajánlatok taralmáért! Az oldal egyelőre csak teszt üzemmódban működik.
Amennyiben megvásárolná oldalunkat várjuk ajánlatát: info@vipbudapesthostess.com!