A weboldal használata

warning: Creating default object from empty value in /web/pranczek/vipbudapesthostess.com/sites/all/modules/i18n/i18ntaxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc on line 34.
Gyakran ismételt kérdések (GYIK) a VIP Budapest Hostess és Modellügynökség weboldalainak használatával kapcsolatban és természetesen a válaszaink rájuk!

Felhasználhatják a képeim, fotóim?

A szabályzatban az áll, hogy továbbadhatja más partnereinek is az adataimat, képeimet, és fel is használhatja. Az engedélyem nélkül felhasználhatja?? Mennyire biztonságos ez az oldal? Megtörténhet, hogy a képemet illetlen helyen, formában láthatom vissza? (Gondolok itt a Photoshop-ra..)


Ha törölni szeretném, miért kell érte külön fizetnem?

Ingyenes törlés:

A szerkesztés menüpontra kell kattintani, majd tekerj a lap aljára, ott válasszd a törlés  gombot, majd szépen kiválasztod, hogy melyik módot választod és már kész is.

Fizetős megoldás:

Így akarják bent tartani az embereket? Ha ki akarnék jelentkezni, miért vehetném biztosra, ha fizetek, kienged és nem átverés?


Hogyan tudok kapcsolatba lépni az oldalon szereplő hostessekkel és modellekkel?

Értelem szerűen nincs rá lehetőség, hogy közvetlenül a leendő megrendelők, munkaadók felvehessék a kapcsolatot hostesseinkkel és modelleinkkel részben üzleti, részben adatvédelmi megfontolásból.

Ha mint leendő megrendelő, munkaadó szeretnél munkát ajánlani akkor az alábbi lehetőségeket ajánljuk:


Hogyan tudom szerkeszteni az adatlapom?

  1. Jelentkezz be az oldalunkra!
  2. Keresd meg a host/hostess/modell adatlapod
  3. Meg fog jelenni egy SZERKESZTÉS fül, amelyre kattintva meg tudod változtatni valamennyi adatodat!

Ne keverd össze a host/hostess/modell adatlapod a profil oldaladdal, mert nem ugyan az!


:: Pranczék webdesignFigyelem!!! A VIP Budapest Hostess és Modellügynökség egy ingyenes internetes hirdetési portál.
Munkáltatóként nem alkalmazunk senkit, a munkáltatói jogok gyakorlásának és a vonatkozó jogszabályok betartásának felelőssége minden esetben az oldalunkon hirdetést feladó személyt terheli.
Az oldalt üzemeltető semmilyen nemű felelőséget nem vállal az oldalakon megjelenő hirdetések, ajánlatok taralmáért! Az oldal egyelőre csak teszt üzemmódban működik.
Amennyiben megvásárolná oldalunkat várjuk ajánlatát: info@vipbudapesthostess.com!