Cagliari

warning: Creating default object from empty value in /web/pranczek/vipbudapesthostess.com/sites/all/modules/i18n/i18ntaxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc on line 34.
Cagliari Szardínia "fővárosa" ahol télen-nyáron élénk éjszakai élet van és mivel a gazdagok laknak itt illetve itt vesznek nyaralókat ezért Olaszország St.Tropez-énak is hívják. Itt nincs válság, mert ide nem ér el, hiszen az itteniek olyan anyagi háttérrel rendelkeznek hogy őket ez nem érinti különösebben. Cagliari közvetlen a tengerparton fekszik így májustól októberig rengeteg szórakozni vágyó turista megfordul itt. Meglepő módon itt télen is pezseg az élet hiszen ilyenkor nincs más szórakozási lehetősége az embereknek csak a lokálozás, másrészt pedig a turizmusban dolgozók, szálloda és étterem tulajdonosok ilyenkor költik el a nyári időszakban összeszedett vagyonukat. Cagliari az egyik legszebb és legelegánsabb város egész Szardínián. Aki ide egyszer eljut az örökre a szívébe zárja az olasz csizma legszebb tartozékát! Cagliari utazás: Budapest-Milano (www.wizzair.com) kb. 1óra út, majd átszállás Milano-Cagliari (www.ryanair.com) kb. 1,5 óra út.

Bora Bora Lap Dance

Vendégként is készülj fel arra, hogy átvágnak elszedik a pénzed és hülyének néznek! Szar megbízhatatlan hely!

Szardínián, Cagliari központjában található ez az újonnan nyílt, elegáns és színvonalas lokál (lap dance).
Nagyon sok vendég mindig télen-nyáron, Szardínia leggazdagabb emberei járnak ide.
Minden lány itt akar dolgozni és csak a legjobbak kapnak itt helyet de ők nagyon jól keresnek és a legjobb körülmények közt élhetnek, ha van vendég.

Ország (elhelyezkedés): 
Ország (elhelyezkedés): 
Ország (elhelyezkedés): 
Típus: 
Fix: 
Megbízhatóság: 
Nem megbízható hely!
Kép a klubról
Kép a klubról
Kép a klubról
Kép a klubról
Térkép: 
Értékelés: Nincs
Átlag: 3 (4 szavazat)

:: Pranczék webdesignFigyelem!!! A VIP Budapest Hostess és Modellügynökség egy ingyenes internetes hirdetési portál.
Munkáltatóként nem alkalmazunk senkit, a munkáltatói jogok gyakorlásának és a vonatkozó jogszabályok betartásának felelőssége minden esetben az oldalunkon hirdetést feladó személyt terheli.
Az oldalt üzemeltető semmilyen nemű felelőséget nem vállal az oldalakon megjelenő hirdetések, ajánlatok taralmáért! Az oldal egyelőre csak teszt üzemmódban működik.
Amennyiben megvásárolná oldalunkat várjuk ajánlatát: info@vipbudapesthostess.com!