Tájékoztató a webkamerás munkákról

Ingyenes webkamerás modell management:

Ügynökségünk ingyenesen vállalja webkamerás modellek teljes körű menedzselését, indulását, betanítását, regisztrációját, stb. Kattints a linkre további információkért!

Webkamerás modell management webkamerás munkákhoz

A webcamos munkáról dióhéjban:

Webkamerás munka, webcam munka, chatmodellkedés, live chatmodel, webcam modell munka stb. Az erotikus munka legegyszerübb típusa (csak 18 éven felüliek dolgozhatnak), a munkát minden 18 év feletti nő és férfi, bármikor csinálhat otthonról maximális diszkrécióval. Biztos a kereset amely pontosan kéthetente érkezik a bankkártyádra. A kereset kiutalása teljesen automatikusan történik, tehát itt nincs az, hogy nem fizetnek ki vagy bármi hasonló.

A fizetővendégek a világ minden tájáról érkeznek. (Lehetőséged van kizárni maximum 3 országot ahonnan megtilthatod hogy lássanak). A te dolgod és munkád csak az, hogy elcsábítsd a nézőket kedvességeddel és sok mosollyal a percdíjas műsorral, amivel pénzt keresel.

Saját főnököd vagy nincs kötött munkaidő, akkor dolgozol, amikor akarsz, és közvetlenül a webkamerás oldallal állsz kapcsolatban. A VIP Budapest Hostess és Modellügynökség mindenben segíti a munkád, ezért semmilyen közvetítési díj nem terhel téged. A fizetésedet az oldal küldi neked, részletes statisztikát kapsz a kifizetésről amit más nem, csak egyedül te láthatsz.

Részletek a webkamerás munkákról:

Mindenkinek lehetősége van az egyik legsikeresebb és legjobb külföldi webcam oldalon dolgozni, mint webkamerás modell. Mi a olyan weboldalt ajánluk neked, ami megkönnyíti a webcam modell munkát mert: Nagy forgalmú a weboldal, sok látogató keresi fel naponta, pontos a kifizetés, a legismertebb és a legnépszrűbb erotikus oldal az interneten, megbízható és magas kereset érhető el a segítségével.

A webcam oldal müködése nagyon egyszerü. Az ingyenes regisztráció után modell (Performer) lehetsz, ők azok, akik az interneten keresztül, webkamerával sugároznak élő képet (azaz webkamerás műsort) magukról a webcam oldal vendégei (Guests) számára.
Vannak úgynevezett fizető vendégek (Members), akik regisztráltak a webcam oldalon, közülük kerülnek ki a vásárlóid.

A vendégek folyton böngészik az éppen online modelleket, és chatelni, beszélgetni tudnak velük. Ez az Ingyenes vagyis Free chat. Ez azért ingyenes, hogy megismerhessenek a vendégek és ha megtetszel nekik fizetni fognak azért hogy láthassák aprivát müsorodat, ami viszont már percdíjas, fizetős szolgáltatás. (Ebből fogod kapni a fizetésed, minél több percet töltesz el a privát műsorban annál több pénzt keresel majd).

Ha valakinek megtetszel, akkor elhívhat a privát chatre, és innentől minden perc után pénzt keresel. (A számlázás másodperc alapú, a percdíjakat te állíthatod be.
A fizető vendég a privátba lépés első pillanatától kezdve a privátból való távozásáig fizet. A privát chat alatt bármit kérhetnek tőled a vendégek, de semmit sem kötelező megtenned. Tőled függ, mit teljesítesz nekik, vagyis mi fér bele neked.

Ha szeretnéd elkezdeni a webkamerás modellkedést akkor regisztrálnod kell az oldalunkon, és elkészíteni egy profilt. Mindenben segítünk neked.

Milyen Eszközökre lesz szükséged?

Számítógépre, szélessávú internetre, jó minőségű webkamerára, személyi, vagy útlevél mindkét oldalának beszkennelt változatára és a személyes adataidra, amit teljesen diszkréten kezelnek, és harmadik félnek soha nem adják ki. A regisztrációd befejezése után azonnal kapcsolódhatsz az oldalhoz egy programon keresztül, vagy akár a webfelületen, és elkezdhetsz dogozni, így pénzt keresni.

Hogyan védi az oldal a biztonságod és azt hogy ne ismerjenek fel?

Ha nem szeretnéd, hogy ismerős, családtag meglásson, vagy felismerjen, akkor lehetőséged van 3 ország kitiltására. Így pl. ha kitiltottad Magyarországot, akkor aki Magyarországról akar megnézni téged, akkor helyetted csak egy reklámot fog látni. (Az Egyesült Államok és Kanada nem tiltható ki.) Érdemes csínján bánni a kitiltással, mert minél több országot tiltasz ki annál kevesebb lesz a lehetséges fizető vendéged.

Milyen kategóriák közül lehet választani?

Többféle kategória és alkategória van az oldalon amely kategóriákba besorolhatod magad (pl. lányok, érett hölgyek, leszbikusok, párok, fiúk, stb.) Ezen kívül van az úgynevezett nem vetkőzős kategória, amit csak olyanoknak ajánlok, akik kitűnően beszélnek angolul értelemszerűen, mivel itt a privát chat alatt kifejezetten tiltott a meztelenkedés, sőt még arról chatelni is tilos!

Az Alábbi kategóriák közé sorolhatod be magad a webkamerás oldalakon:

  • Lány,
  • Leszbikus,
  • Idős nő (min. 30 év és feletti),
  • Párok (párok vagy 3-4 modell),
  • Fétish,
  • Hot Flirt (ebben a kategóriában a teljes meztelenség tilos. A bugyi viselése még a Privát Show alatt is kötelező.)
  • Stb.

Mik a legjobb webkamerás oldalak?

Ügynökségünk összegyüjtötte neked a legjobb webkamerás oldalakat (webcamos oldalak).

Webkamerás munkák

Oldalunkon több más hirdető megbízható és ellenőrzött webkamerás munkaajánlatait is megtalálhatod itt.

Webkamerás munka férfiaknak

Sokan nem tudják, de a webkamerás munkákat férfiak is végezhetik. További információk itt.

Share this

:: Pranczék webdesignFigyelem!!! A VIP Budapest Hostess és Modellügynökség egy ingyenes internetes hirdetési portál.
Munkáltatóként nem alkalmazunk senkit, a munkáltatói jogok gyakorlásának és a vonatkozó jogszabályok betartásának felelőssége minden esetben az oldalunkon hirdetést feladó személyt terheli.
Az oldalt üzemeltető semmilyen nemű felelőséget nem vállal az oldalakon megjelenő hirdetések, ajánlatok taralmáért! Az oldal egyelőre csak teszt üzemmódban működik.
Amennyiben megvásárolná oldalunkat várjuk ajánlatát: info@vipbudapesthostess.com!