Táncos munkák Görögországban

Szívesen dolgoznál táncoslányként Görögországban? Akkor jelentkezz ügynökségünkhöz!

Hol vannak a lapdance klubok és a night clubbok ahol táncolhatsz?

A klubbok Görögország középső részén és az üdülő övezetekben találhatóak: Athén, Thessaloniki stb.

Mennyit pénzt kereshetek?

Az attól függ, milyen nyelveken beszélsz és milyen szinten, valamint, hogy mennyire nézel ki jól! Hosszútávú együttműködésre törekszünk a lányokkal. Nem ritka az olyan sem aki már több mint 5 éve dolgozik nekünk! A táncos lányokkal egyedileg állapodunk meg a görögországi táncos munkáknál!

Szükséges-e nyelvtudás?

Nem lényeges, hogy jól beszélj görögül, angolul vagy más idegen nyelven! Elég ha alapszinten beszélsz angolul vagy németül!
A klub tulajdonosai nagyon megértőek segítenek nyelvet tanulni és türelmesek, ha látják rajtatok, hogy tanultok és dolgoztok!

Biztonság

Első a biztonság, így csak olyan ügynökségeken keresztül közvetítünk ki lányokat akik 100%-ig megbízhatóak és akiket ismerünk. Ennek ellenére, ha bármikor problémátok adódik az adott hellyel, több magyarul beszélő koordinátorunk van kint görögországban akit napi 24 órában hívhattok és segít mindenben. Lehetőség van arra is, hogy szüleitek is kilátogassanak megnézni benneteket el is kísérhetnek, hogy ott legyenek az első pár nap mellettetek!
Ha bármi kérdésetek merülne fel akkor pedig írjátok meg nekünk és válaszolunk mindenre! A többiek által feltett kérdéseket itt olvashatjátok: kérdések és válaszok az görögországi táncos munkákkal kapcsolatban

Szeretnél te is táncoslány lenni?

Akkor tölts fel fényképes adatlapot és máris jelentkezhetsz aktuális munkaajánlatainkra, illetve a regisztráció után egyből hozzáférhetsz a klubok leírásaihoz, élménybeszámolókhoz és a munkaszerződésekhez is!
Ha további kérdésed van tedd fel nekünk írásban: info@vipbudapesthostess.com.

Táncos munkák

További táncos munkák!
Olaszországi táncos munkák
Olaszországi táncos munkák folyamatosan! (ezen a linken tudsz jelentkezni!)
Táncos munkák Görögországban
Dubai modell munkák


Share this

:: Pranczék webdesign