O nás

A VIP Budapest Hostess és Modellügynökség 2010-ben alakult azzal a céllal, hogy Magyarországon és külföldön egyaránt a vezető ügynökségek közé kerüljön. Vezetőségünk és supervisoraink mind magasan képzettek és több évnyi gyakorlattal rendelkeznek a szakmában.
Rendkívül széleskörű külföldi kapcsolatainknak köszönhetően a határainkon túli munkákat tekintve is komoly szakmai tapasztalattal rendelkezünk.

Hostjaink, hostesseink és modelleink

Fő szempont az átlagon felüli kinézet és az igényes megjelenés! Modelljeink nagyrésze emellett felsőfokú végzettséggel rendelkezik és minimum egy, de inkább két nyelven társalgási szinten beszél, valamint nagy gondot fordítunk arra, hogy naprakész protokoll ismeretekkel is rendelkezzenek.

Adatbázisunkban megtalálhatóak szépségkirálynők, hivatásos modellek, playmatek és más természetes és szilikonos, rajzolt testű szépségek is.

Host, hostess, modell adatbázis

Magyarország egyik legnagyobb és legrészletesebb host, hostess és modell adatbázisával rendelkezünk. Ez garanciát jelent arra, hogy bármely feladatra képesek vagyunk nagyon rövid határidővel kiválasztani a megfelelő jelentkezőket, illetve olyan castingokat rendezni, ahol a kellő számban tudunk a paramétereknek megfelelő modelleket biztosítani.
Adatbázisunk átfogó és részletes keresési lehetőséget is biztosít ügyfeleinknek. Használata gyerekjáték így rendkívül sok idő megspórolható a jelöltek kiválasztásánál!

Megbízhatóság

Munkáink során nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a feladatainkat bármely körülmény között is a szerződésünknek megfelelően kiváló minőségben hajtsuk végre. Ennek érdekében minden munkánkat többszörösen biztosítunk! Így bármilyen kiesés esetén rendelkezésünkre áll tartalék, amellyel az adott promóciót kiesés nélkül tudjuk tovább folytatni!

Felelősség biztosítás

Cégünk teljes körű felelősség biztosítással rendelkezik! Munkánkért és alkalmazottainkért teljes körű felelőséget vállalunk! Minden munkánkat többszörösen is biztosítunk, így ha egy modellünk akár betegség akár más probléma miatt kiesik a szolgáltatásunk minőségét ez nem érinti!

Feketelista

Alkalmazottaink csak egyszer hibázhatnak! Nem kívánunk együtt dolgozni megbízhatatlan, a cégünk jó hírét kockára tevő fiúkkal és lányokkal! Ezt a célt szolgálja a feketelistánk, amelyet RSS formában megosztunk magyar és külföldi partnereinkkel is.

Ügyfeleink

Ügyfélkörünk rendkívül szerteágazó, a nemzetközi nagyvállalatoktól kezdve a magyar és külföldi közép- és kisvállalkozásokig, illetve magánszemélyekig bezáróan. Minden területen prémium szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleinknek legyen az egy egyszerű pár órás rendezvény vagy akár egy határokon átnyúló promóció! 
Győződjön meg szolgáltatásaink minőségéről ls tekintse meg elégedett ügyfeleink által adott referenciáinkat!

Kellemes böngészést az oldalainkon!

Share this

:: Pranczék webdesign