Referenciáink

Cégünk fontosabb referencia munkái a teljesség igénye nélkül.

Neutrogéna országos promóció

Alulírott Romsics Csilla, mint a Landmedia Kft. (1141 Budapest, Fűrész u. 70.) kereskedelmi igazgatója igazolom, hogy a VIP Budapest Hostess és Modellügynökség a december 17-18-ai országos promóciós munkánkat tökéletesen teljesítette, minden elvárásunknak megfelelve, profi, talpraesett, szorgalmas és jó kommunikációs készséggel rendelkező hostesseinek köszönhetően, akik rendkívül magas szinten látták el feladataikat.
 

Munka típusa: 

Mammut Zrt. - 2010. októberi promóció

Alulírott Buda Orsolya, mint a Mammut Zrt. (1024 Budapest, Lövőház utca 2-6.) Marketing Managere igazolom, hogy a VIP Budapest Hostess és Modellügynökség októberi promóciós munkánkat tökéletesen teljesítette, minden elvárásunknak megfelelve profi, talpraesett, szorgalmas és jó kommunikációs készséggel rendelkező hostesseinek köszönhetően, akik magas szinten látták el feladataikat.

A VlP Budapest Hostess és Modellügynökség szolgáltatásaival maximálisan elégedettek vagyunk, a
jövőben hosszú távú partnerként számítunk rájuk!

Budapest, 2010. november 1.

Munka típusa: 
Munka típusa: 

Kompas Touristik International Kft.

Alulírott Gregor Povajev, mint a Kompas Touristik International Kft. (1072 Budapest, Rákóczi út 14.) Incoming Department Managere igazolom, hogy a VIP Budapest Hostess és Modellügynökség az alábbi munkát precízen, minden igényünket a legmesszebbmenőkig teljesítve, hibátlanul elvégezte.

A VIP Budapest Hostess és Modellügynökség szolgáltatásaival maximálisan elégedettek vagyunk, a jövőben hosszú távú partnerként számítunk rájuk!

Budapest, 2010. szeptember 7.

Gregor Povajev
Incoming Department Manager

Munka típusa: 

:: Pranczék webdesignFigyelem!!! A VIP Budapest Hostess és Modellügynökség egy ingyenes internetes hirdetési portál.
Munkáltatóként nem alkalmazunk senkit, a munkáltatói jogok gyakorlásának és a vonatkozó jogszabályok betartásának felelőssége minden esetben az oldalunkon hirdetést feladó személyt terheli.
Az oldalt üzemeltető semmilyen nemű felelőséget nem vállal az oldalakon megjelenő hirdetések, ajánlatok taralmáért! Az oldal egyelőre csak teszt üzemmódban működik.
Amennyiben megvásárolná oldalunkat várjuk ajánlatát: info@vipbudapesthostess.com!