Konto użytkownika

warning: Creating default object from empty value in /web/pranczek/vipbudapesthostess.com/sites/all/modules/domain/domain.module on line 403.
Kedves Regisztráló!

A honlap szolgáltatásait csak 18 éven felüli nagykorú, cselekvőképes személyek jogosultak igénybe venni. A honlapon történő regisztrációval hozzájárulok ahhoz, hogy a weboldalt üzemeltető személyes adataimat a weboldalon szereplő ÁSZF és adatvédelmi nyilatkozat szerint kezelje, illetve részemre hírlevelet és egyé DM jellegű üzeneteket küldjön.
Kérjük minél több adatot adj meg a lenti regisztrációs lapon, annak érdekében, hogy jobban megismerhessünk téged és ezáltal is magasabb minőségű szolgáltatásokat nyújthassunk neked!

A valótlan adatokat tartalmazó regisztrációkat sajnos törölnünk kell!

Személyes adataid védelme érdekében, csak ott adj meg ilyen adatot, ahol azt kérdezzük. A felhasználó névnél és a művésznévnél ne az igazi neved használd!

Ne felejts el host/hostess/modell adatlapot is feltölteni a rendszerünkbe, hogy online tudj jelentkezni a munkáinkra!

Megértésed köszönjük!

Amennyiben még nem rendelkezel portfólióval, úgy haladéktalanul készíttess egyet, mert csak portfólióval rendelkező hostesseket és modelleket tudunk munkákra ajánlani!
Portfólió fotózás már 15.000 Ft-tól! - http://www.olcsoportfolio.hu
Dane konta
Wszystkie znaki interpunkcyjne za wyjątkiem kropek, łączników, znaków podkreśleń i spacji są niedozwolone.
Adres e-mail, koniecznie prawidłowy. Będą nań przesyłane wszystkie wiadomości e-mail od systemu. Adres nie jest udostępniany publicznie i będzie wykorzystywany jedynie w wypadku prośby o przesłanie nowego hasła lub do przesyłania informacji o nowościach czy innych komunikatów.
Felhasználó típusa
Elérhetőségek
A mobil telefonszámod, nem nyilvános adat. Treść tego pola jest prywatna i nie będzie udostępniana publicznie.
A Skype elérhetőségec (http://www.skype.com), ha van. A státusz kijelzéshez be kell kapcsolni a következő jelölő négyzetet: skype beállítások->adatvédelem->részletes beállítás-> Állapotom megjeleníthető a weben is! Treść tego pola jest prywatna i nie będzie udostępniana publicznie.
A lakcímed (utca és házszám). A mező tartalma nem nyilvános. Treść tego pola jest prywatna i nie będzie udostępniana publicznie.
A lakó településed vagy városod neve.
A lakhelyed irányító számát kérjük itt megadni. Treść tego pola jest prywatna i nie będzie udostępniana publicznie.
Dane osobowe
A vezeték neved írd ebbe a mezőbe. Treść tego pola jest prywatna i nie będzie udostępniana publicznie.
A kereszt neved. Treść tego pola jest prywatna i nie będzie udostępniana publicznie.
A születésnapod dátumát add meg itt! A mező tartalma nem nyilvános. A honlapjaink szolgáltatásait 18 éven felüli nagykorú, cselekvőképes személyek jogosultak igénybe venni.
A Facebook (http://www.facebook.com) lapod web címe ha van. Treść tego pola jest prywatna i nie będzie udostępniana publicznie.
Az IWIW (http://www.iwiw.hu) lapod webcíme. Treść tego pola jest prywatna i nie będzie udostępniana publicznie.
Jelöld be, ha van myVIP (http://www.myvip.com) oldalad! Treść tego pola jest prywatna i nie będzie udostępniana publicznie.
Newsletters
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

:: Pranczék webdesign