Partyhostess szolgáltatás

Régóta népszerű partyhostess szolgáltatásunkat azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik szeretnének egy igazán őrületes bulit maguknak gyönyörű, kedves, inteligens és figyelmes lányok társaságában, de nem szeretnek felesleges köröket futni az ismerkedéssel, vagy órákig unottan támasztani a pultot, mire valakivel szóba tudnak elegyedni.

Party hostesseink több idegen nyelven is magabiztosan társalognak így szolgáltatásunk külföldi ügyfelek számára is elérhető.

Partyhostess szolgáltatás

A feltűnően csinos lányaink társaságában garantáltan fergeteges buliban lehet részed, legyen szó akár egy privát VIP partyról, akár egy nyilvános szorakozó helyen lévő buliról.

A buli előtt igény esetén party hostesseink vacsorára is elkísérik ügyfeleinket, hogy az éjszaka előtt már kellően megalapozott lehessen a hangulat.

Party hostess szolgáltatásunk remek kiegészítése egy unalmas konferencia programnak vagy egy üzleti találkozónak, esetleg egyolyan eseménynek mint a Forma 1 vagy a Sziget fesztivál, Balaton Sound stb.

Professzionális party hostess szolgáltatásunk nem csak Budapestre, hanem bármely külföldi nagyvárosba is megrendelhető.

Igény esetén ügyfeleink magyarország legnagyobb több, mint 6500 főt tartalmazó adatbázisából választhatják ki a nekik megfelelő lányokat, vagy ügynökségünkre bízhatják a party hostess csapat összeállítását.

A party hostessek biztosításán túl ügynökségünk vállalja a teljes este leszervezését, asztalfoglalások, program szervezés, belépők intézése, VIP belépők, külföldi ügyfelek esetében szálloda szoba foglalást, sofőr szolgálat, limuzin bérlés stb.

Ajánlatkéréshez kérjük írd le részletes elképzeléseid email címünkre: info@vipbudapesthostess.com és kollégáink rövid időn belül részletes ajánlatot küldenek számodra.

Jelentkezz partyhostessnek!

Ügynökségünk folyamatosan keres új arcokat partyhostess munkáinkra. Ha magas, intelligens, feltűnően csinos lány vagy és igazán jól tudsz bulizni, akkor lehetséges, hogy neked is csapatunkban a helyed! Jelentkezz adatbázisunkban és válogass partyhostess munkáink közül kedvedvre!

Share this

:: Pranczék webdesignFigyelem!!! A VIP Budapest Hostess és Modellügynökség egy ingyenes internetes hirdetési portál.
Munkáltatóként nem alkalmazunk senkit, a munkáltatói jogok gyakorlásának és a vonatkozó jogszabályok betartásának felelőssége minden esetben az oldalunkon hirdetést feladó személyt terheli.
Az oldalt üzemeltető semmilyen nemű felelőséget nem vállal az oldalakon megjelenő hirdetések, ajánlatok taralmáért! Az oldal egyelőre csak teszt üzemmódban működik.
Amennyiben megvásárolná oldalunkat várjuk ajánlatát: info@vipbudapesthostess.com!