Országok

A lenti országok mindegyikében klubok tucatjaival állunk napi szintű kapcsolatban. Adatbázisunkban csak a legeslegjobb táncos munkák és lap dance illetve nightclubok találhatóak!

Munkáinkra online tudtok jelentkezni, amennyiben regisztráltok az adatbázisunkba!

Aberdeen egy kikötő város Skóciában. Miért éri meg ide jönni táncolni? Mert az északi tengerek fúrótornyairól rengeteg gazdag munkás száll itt partra nap mint nap. Olyan emberekről van szó, akik nem sajnálják a pénzt, ha csinos hölgytársaságról van szó, mivel hónapokig nem látnak senkit a kollégáikon kívül és mint tudjuk igen jól fizetik a fúrótornyokon dolgozókat. A munkásokon kívül Aberdeen hemzseg a gazdag üzletemberektől is. A klubok kicsit más rendszerben működnek, mint Európa többi részén, de megéri kipróbálni.

Amerika (USA)

Ancona Olaszország

Anglia az Egyesült Királyság tagja. Megközelitőleg 50 millió ember él az országban. Walessel és Skóciával határos. Anglia jól ismert teafogyasztásáról, a krikettjáték megmagyarázhatatlan vonzalmáról. Az angol nyelv a világ legszélesebben elterjedt nyelve, a kormányzati rendszerét számtalan ország vette át az egész világon. A fővárosa London, amely a legnagyobb városa is. Rengeteg turista látogatja Londont egész évben. Norman városok és kastélyok, ősi híres egyetemek, és a lehetőségek országa, egy nagyon kedvelt úticél sok ember számára.
Táncos munkák Angliában
Folyamatosan keresünk fiatal 18-30 közötti lányokat Angliába, táncos striptise, lap-dance munkára, illetve hostessnek night clubokba (táncos munkák).

Ankara Törökország

Athén

Ausztria egy hegyi ország Közép-Európában. Fővárosa Bécs, az ország legnagyobb városa. Egy gazdag ország, az Európai Unió 4.-dik leggazdagabb országa az egy főre eső jövedelem tekintetében Luxembourg, Írország és Dánia mögött. A hófödte dombokon a reagyogó téli nap, a tiszta levegő, vízesések, kristálytiszta tavak csillámló szépsége. Téli álmok, a fehér kristályok álmai, a kék ég, friss levegő és érintetlen tiszta természet bűvös pillanatokat adnak.
Táncos munkák Ausztriában
Folyamatosan keresünk fiatal 18-30 közötti lányokat Ausztriába, táncos striptise, lap-dance munkára, illetve hostessnek night clubokba (táncos munkák).

Belgium hamarosan....

Táncos munkák Belgiumban
Folyamatosan keresünk fiatal 18-30 közötti lányokat Belgiumba, táncos striptise, lap-dance munkára, illetve hostessnek night clubokba (táncos munkák).

:: Pranczék webdesign