Cagliari

warning: Creating default object from empty value in /web/pranczek/vipbudapesthostess.com/sites/all/modules/i18n/i18ntaxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc on line 34.
Cagliari Szardínia "fővárosa" ahol télen-nyáron élénk éjszakai élet van és mivel a gazdagok laknak itt illetve itt vesznek nyaralókat ezért Olaszország St.Tropez-énak is hívják. Itt nincs válság, mert ide nem ér el, hiszen az itteniek olyan anyagi háttérrel rendelkeznek hogy őket ez nem érinti különösebben. Cagliari közvetlen a tengerparton fekszik így májustól októberig rengeteg szórakozni vágyó turista megfordul itt. Meglepő módon itt télen is pezseg az élet hiszen ilyenkor nincs más szórakozási lehetősége az embereknek csak a lokálozás, másrészt pedig a turizmusban dolgozók, szálloda és étterem tulajdonosok ilyenkor költik el a nyári időszakban összeszedett vagyonukat. Cagliari az egyik legszebb és legelegánsabb város egész Szardínián. Aki ide egyszer eljut az örökre a szívébe zárja az olasz csizma legszebb tartozékát! Cagliari utazás: Budapest-Milano (www.wizzair.com) kb. 1óra út, majd átszállás Milano-Cagliari (www.ryanair.com) kb. 1,5 óra út.

Bora Bora Lap Dance

Szardínián, Cagliari központjában található ez az újonnan nyílt, elegáns és színvonalas lokál (lap dance).
Nagyon sok vendég mindig télen-nyáron, Szardínia leggazdagabb emberei járnak ide.
Minden lány itt akar dolgozni és csak a legjobbak kapnak itt helyet de ők nagyon jól keresnek és a legjobb körülmények közt élhetnek, ha van vendég.

Ha nincs mint ahogy mostanában, akkor hülyének nézik a lányokat és reggel 8-9-ig is dolgoztatják őket. Jó, ha a fixed megkapod ilyenkor, a konzumálással és minden mással pedig jól átvágnak.

Paese: 
Paese: 
Paese: 
Tipo: 
Fisso: 
Affidabilità: 
Non affidabile locale!
Kép a klubról
Kép a klubról
Kép a klubról
Kép a klubról
Mappa: 
Your rating: Nessuno
Media: 1 (2 voti)

:: Pranczék webdesign