Erotikus masszázs munka Bécsben Ausztria

Új modelleket keresünk erotikus akt és hard modellkedésre

Új modelleket keresünk erotikus akt és hard modellkedésre, filmekhez és fotózásokhoz. Várjuk fiatal lányok illetve fiúk jelentkezését, a korhatár lányoknál 18-35 év, fiúk esetében 18-25 év.

A munkák februárban lesznek, a fizetések attól függnek, hogy miket vállalsz, de magas összegeket is kifizetnek, ha kellő képpen csinos vagy.

A fotók csak külföldön jelennének meg, egy részük magángyűjtők részére készül.

Jelentkezés: fényképpel és vagy kis filmmel, emailben, rövid önéletrajzzal!

Email címünk: casting@vipbudapesthostess.com

Fotózáson belül rengeteg területre castingolunk, van az egészen soft (értsd. ruha nélküli modell,maszti) képektől kezdve a hard (értsd. fiú+lány, lány+lány) képekig, extrém (értsd. pee, bondage, spanking) képeken át sok külön műfaj.

  Share this

Glamour és erotikus fotózások

Csinos fiatal és bevállalós vagy? Szeretnél sokat keresni? Akkor próbáld ki magad erotikus és glamour fotózásainkon! 
 
Folyamatosan tudunk munkát adni ilyen téren külföldi erotikus és divat oldalak, illetve művészek megbízásából! NEM PORNOGRÁF KÉPEK!
 
Nagyon jó kereseti és karrier lehetőség is!
 
Ha érdekel küldj magadról (min. topless), egész alakos, nagy felbontású és retusálatlan képeket az eroticmodel@vipbudapesthostess.com email címre!A képek között legyen olyan amin előről, oldalról és hátulról is látható vagy legalább fehérneműben, de topless!Az e-mailben szerepeljenek a fontosabb adataid, méreteid és esetleges hasonló területen szerzett tapasztalatod!

:: Pranczék webdesignFigyelem!!! A VIP Budapest Hostess és Modellügynökség egy ingyenes internetes hirdetési portál.
Munkáltatóként nem alkalmazunk senkit, a munkáltatói jogok gyakorlásának és a vonatkozó jogszabályok betartásának felelőssége minden esetben az oldalunkon hirdetést feladó személyt terheli.
Az oldalt üzemeltető semmilyen nemű felelőséget nem vállal az oldalakon megjelenő hirdetések, ajánlatok taralmáért! Az oldal egyelőre csak teszt üzemmódban működik.
Amennyiben megvásárolná oldalunkat várjuk ajánlatát: info@vipbudapesthostess.com!