Erotikus masszázs munka Bécsben Ausztria

Új fejlesztések az oldalainkon

Sziasztok!

Az elmúlt hetekben történt néhány komolyabb fejlesztés a weboldalunkon.

Munkakereső:

Megújjult a munkaajánlat kereső rendszerünk is. Mostantól jól elkülönülnek a saját munkáink a partnereink és hirdetőink által feladott munkaajánlat hirdetésektől.

Sok lánynak problémát okozott, hogy nem kapott semmilyen visszajelzést abban az esetben, ha a megrendelőinkkel közösen nem őt választottuk az adott hostess vagy modell munkára. Ezt mostantól kezdve nyomon tudjátok követni ugyanis miután lejárt az adott hirdetés, vagy szerződést kötöttünk azokkal a lányokkal, akiket kiválasztottunk az adott munkára látni fogjátok az adott hirdetésné:

Ha még aktív az adott munkaajánlat a következő szöveget láthatjátok mellette:

Ez a hostess és modell munkánk még aktív jelentkezz rá!

Ha már nem aktív a munkaajánlat vagy már kiválasztottuk a jelentkezőket rá akkor pedig a következő szöveg fog megjelenni mellette:

Ez a munkaajánlat már nem aktív. Ne jelentkezz rá!

Dolgozunk egy olyan fejlesztésen is, hogy e-mailben is megerősítést kapjatok ha jelentkeztetek egy adott munkára, ugyanis sok lánynak ez is problémát jelentett.

Felhasználói felület

A felhasználói felületünk is több helyen jelentősen továbbfejlesztésre került.

Könnyebben elérhetitek az adatlapotok, nyomon követhetitek a munkákat, amelyekre jelentkeztetek és a felhasználói menü is egyszerűbb lett. 

Kommentelési lehetőség

Mostantól minden tartalmunk és blog bejegyzésünk kommentelhető. Az érkezett kommenteket folyamatosan figyeljük és válaszolunk is rájuk.

Ha bármelyik munkánkkal, munkaajánlatunkkal kapcsolatban kérdésed merült fel, vagy csak szeretnéd megerősíteni a jelentkezésed akkor nyugodtan írj egy kommentet rá.

Ötletek, javaslatok vélemények

Ha további kérésed, javaslatod, véleményed van az oldalunkkal illetve a felhasználói felülettel és működésünkkel kapcsolatban akkor arra kérünk, hogy jelezd felénk a következő e-mail címen:

support@vipbudapesthostess.com

 

Üdvözlettel:

VIP Budapest Hostess és Modellügynökség

http://www.vipbudapesthostess.com

Share this

Glamour és erotikus fotózások

Csinos fiatal és bevállalós vagy? Szeretnél sokat keresni? Akkor próbáld ki magad erotikus és glamour fotózásainkon! 
 
Folyamatosan tudunk munkát adni ilyen téren külföldi erotikus és divat oldalak, illetve művészek megbízásából! NEM PORNOGRÁF KÉPEK!
 
Nagyon jó kereseti és karrier lehetőség is!
 
Ha érdekel küldj magadról (min. topless), egész alakos, nagy felbontású és retusálatlan képeket az eroticmodel@vipbudapesthostess.com email címre!A képek között legyen olyan amin előről, oldalról és hátulról is látható vagy legalább fehérneműben, de topless!Az e-mailben szerepeljenek a fontosabb adataid, méreteid és esetleges hasonló területen szerzett tapasztalatod!

:: Pranczék webdesignFigyelem!!! A VIP Budapest Hostess és Modellügynökség egy ingyenes internetes hirdetési portál.
Munkáltatóként nem alkalmazunk senkit, a munkáltatói jogok gyakorlásának és a vonatkozó jogszabályok betartásának felelőssége minden esetben az oldalunkon hirdetést feladó személyt terheli.
Az oldalt üzemeltető semmilyen nemű felelőséget nem vállal az oldalakon megjelenő hirdetések, ajánlatok taralmáért! Az oldal egyelőre csak teszt üzemmódban működik.
Amennyiben megvásárolná oldalunkat várjuk ajánlatát: info@vipbudapesthostess.com!