Erotikus masszázs munka Bécsben Ausztria

Karácsonyi hírlevél

Kedves hostessünk, modellünk!

Boldog Karácsonyt VIP Budapest Hostess és Modellügynökség!

Ezúton szeretnénk megköszönni egész éves munkádat és kellemes ünnepeket kívánni neked és az egész családodnak!

Az elmúlt évben a VIP Budapest Hostess és Modellügynökség Magyarország egyik vezető ügynökségévé vált, melyet neked is köszönünk, mivel munkáddal ehhez te is hozzájárultál!

Annak köszönhetően, hogy az elmúlt egy évben nemzetközi méretűvé váltunk rengeteg  külföldi munkát is tudunk ajánlani a külföldön hostesskedni és modellkedni vágyó lányoknak. Ezekkel a munkákkal pénzt is tudtok keresni nem úgy mint az itthoniak legtöbbjével.

Az elmúlt hónapokban már nagyon sokan éltetek a külföldön felkínált munkalehetőségeinkkel akár modellként, hostessként, bár hostessként vagy táncos lányként esetleg erotikus modellként is és mind már jó sok pénzzel tértetek haza karácsonyra, melynek mi is nagyon örülünk!

A jövőben még több színvonalas belföldi és külföldi munkalehetőségünk lesz, mivel folyamatosan bővítjük partnereinket itthon és külföldön egyaránt.

Nektek csak élnetek kell a  felkínált lehetőségekkel!

Reméljük, hogy új szolgáltatásaink, mint a professzionális portfólió fotózás elérhető áron is sok lánynak fog segíteni hogy a jövőben velünk együtt elindíthassa modell vagy hostess karrierjét!

Folyamatosan figyeljétek a casting időpontjainkat, hiszen 2012-től már havonta lesznek időpontok ahol lehet, hogy pont csak téged várunk és lehet hogy néhány hét múlva már a külföldi kifutók valamelyikén találod magad!

Folyamatosan töltjük fel a munka ajánlatainkat, amelyeket érdemes naponta nézegetni, hiszen folyamatosa frissítjük, de mindenki kap emailben is külön értesítést minden egyes munkáról, amely ellenére sajnos folyamatosan megfelelő munkaerő hiányával küzdünk mivel nagyon sok a megbízhatatlan éa komolytalan lány azok között akik regisztrálnak az oldalainkra. Sajnos ennek köszönhetően sok munkáról le is maradunk. Pont emiatt döntöttünk úgy, hogy 2012-ben a teljes adatbázisunkat nemzetközivé teszzük és kínálunk munkalehetőségeket külföldi hostess és modellányoknak is.

Reméljük hogy 2012-ben is sikeresen és eredményesen tudunk majd veletek együtt dolgozni! Úgy gondoljuk, hogy nagyon jó és eredményes év elé nézünk veletek közösen!

Boldog Karácsonyt és sikerekben gazdag Boldog Új Évet kívánunk mindenkinek!

Share this

Glamour és erotikus fotózások

Csinos fiatal és bevállalós vagy? Szeretnél sokat keresni? Akkor próbáld ki magad erotikus és glamour fotózásainkon! 
 
Folyamatosan tudunk munkát adni ilyen téren külföldi erotikus és divat oldalak, illetve művészek megbízásából! NEM PORNOGRÁF KÉPEK!
 
Nagyon jó kereseti és karrier lehetőség is!
 
Ha érdekel küldj magadról (min. topless), egész alakos, nagy felbontású és retusálatlan képeket az eroticmodel@vipbudapesthostess.com email címre!A képek között legyen olyan amin előről, oldalról és hátulról is látható vagy legalább fehérneműben, de topless!Az e-mailben szerepeljenek a fontosabb adataid, méreteid és esetleges hasonló területen szerzett tapasztalatod!

:: Pranczék webdesignFigyelem!!! A VIP Budapest Hostess és Modellügynökség egy ingyenes internetes hirdetési portál.
Munkáltatóként nem alkalmazunk senkit, a munkáltatói jogok gyakorlásának és a vonatkozó jogszabályok betartásának felelőssége minden esetben az oldalunkon hirdetést feladó személyt terheli.
Az oldalt üzemeltető semmilyen nemű felelőséget nem vállal az oldalakon megjelenő hirdetések, ajánlatok taralmáért! Az oldal egyelőre csak teszt üzemmódban működik.
Amennyiben megvásárolná oldalunkat várjuk ajánlatát: info@vipbudapesthostess.com!