Erotikus masszázs munka Bécsben Ausztria

2011. decemberi casting

Jelentkeztél modell-hostess munkákra hozzánk. Ha szeretnél hostesskedni, modellkedni, statisztálni vagy egyéb fotózásokat, filmezéseket vállalni, akkor a legjobb helyen vagy!

Ügynökségünk sokféle modell munkát szervez. Ha érdekel, először is be kellene jönnöd személyesen az ügynökségre, hogy megnézzünk élőben is és akkor tudnánk biztosat mondani, hogy ténylegesen tudunk-e foglalkoztatni és tudunk-e munkát biztosítani.

A 2012-es évre már most nagyon sok külföldi megrendelésünk van, talán pont Te lehetsz majd egy világmárka arca.

Örülnénk, ha el tudnál jönni egy castingra. Itt személyesen is tudnánk találkozni és elmondanánk, mindent részletesen.

Amennyiben érdekel, kérlek írj egy emailt az alexandra.ajtai@vipbudapesthostess.com és küldjük a pontos részletet a casting időpontjával kapcsolatban.

A jelentkezéshez mindenképp csatolj fotót, illetve telefonszámot vagy a már feltöltött adatlapod linkjét!
Share this

Glamour és erotikus fotózások

Csinos fiatal és bevállalós vagy? Szeretnél sokat keresni? Akkor próbáld ki magad erotikus és glamour fotózásainkon! 
 
Folyamatosan tudunk munkát adni ilyen téren külföldi erotikus és divat oldalak, illetve művészek megbízásából! NEM PORNOGRÁF KÉPEK!
 
Nagyon jó kereseti és karrier lehetőség is!
 
Ha érdekel küldj magadról (min. topless), egész alakos, nagy felbontású és retusálatlan képeket az eroticmodel@vipbudapesthostess.com email címre!A képek között legyen olyan amin előről, oldalról és hátulról is látható vagy legalább fehérneműben, de topless!Az e-mailben szerepeljenek a fontosabb adataid, méreteid és esetleges hasonló területen szerzett tapasztalatod!

:: Pranczék webdesignFigyelem!!! A VIP Budapest Hostess és Modellügynökség egy ingyenes internetes hirdetési portál.
Munkáltatóként nem alkalmazunk senkit, a munkáltatói jogok gyakorlásának és a vonatkozó jogszabályok betartásának felelőssége minden esetben az oldalunkon hirdetést feladó személyt terheli.
Az oldalt üzemeltető semmilyen nemű felelőséget nem vállal az oldalakon megjelenő hirdetések, ajánlatok taralmáért! Az oldal egyelőre csak teszt üzemmódban működik.
Amennyiben megvásárolná oldalunkat várjuk ajánlatát: info@vipbudapesthostess.com!