Mit jelent a party hostess munka?

A party hostess (partykíséret) egy viszonylag új keletű dolog főleg Magyarországon. Általánosságban azokat a csinos fiatal lányokat nevezzük party hostesseknek akik azért kapnak fizetést, hogy kisebb nagyobb társaságokat elkísérnek bulizni. A buli alatt pedig jókedvet, party hangulatot biztosítanak a megrendelőknek táncolnak, beszélgetnek, italoznak a megrendelőkkel.

Party hostessek, munka közben

Egy tipikus party hostess munka sok esetben magába foglal egy vacsorát is a megrendelőkkel, amely után együtt elmegy a társaság egy vagy több szórakozóhelyre (ami lehet, disco, pub vagy akár night club is). Jellemzően hajnalig tart a közös bulizás, ami után mindenki hazatér a saját szobájába. 

A party hostess munka szigorúan szex mentes munka!

Milyen egy jó party hostess?

A jó party hostess figyel a társaság valamennyi tagjára. Próbál mindenkit belevonni a bulizásba. Jókedvű, beszélget, flörtöl (a jó ízlés határain belül), táncol és italozik is a megrendelőkkel. Nem illik visszautasítani a meghívást.

A jó party hostess az utolsók között megy haza a buliból, hogy mindenki úgy emlékezzen rá az este végén, hogy na ő aztán egy igazán vagány bulizós csaj volt! Nagyon nem díjazzuk az olyan lányokat, akik ezt is olyan óradíjas szolgáltatásnak fogják fel, mint mondjuk egy szórólapozást. Az ilyen munkák nagyrészénél egy kb időtartamot adunk meg illetve egy fix díjazást. A cél mindig az, hogy annyira jó hangulat legyen, hogy sokkal tovább tartson a buli, mint az előre megbeszélt.

Ha pont a mi party hostessünk az aki elsőnek felugrik ha lejárt az idő, hogy érte jött a pasija és megy haza, nos akkor az a lány nem igazán értette meg a munka lényegét és nem igazán valószínű, hogy legközelebb őt választjuk egy ilyen remek munkalehetőségre, még ha tökéletesen beszél is nyelveket vagy akkor sem ha Ő a legszebb az egész adatbázisunkban.

Nekünk az első mindig a megrendelő elégedettsége. Azt akarjuk, hogy évek múlva is emlékezzenek arra, hogy milyen jót buliztak magyarországon!

Kiknek van szüksége party hostessekre?

Party hostesseket jellemzően nem az idősebb korosztály, hanem a fiatal és a max középkorú főleg külföldről látogatóba vagy üzleti ügyben ide érkező férfiak kérnek ügynökségünktől.

Fontos, hogy az escort munkákkal szemben itt szigorúan tilos a szex. A megrendelő nem prostituáltakat akarnak, hanem azt, hogy minél jobb hangulatban egy baráti társaság érzetét keltő közegben bulizhassanak és így ismerhessék meg a Budapest adta éjszakai lehetőségeket.

Tipikus felállás, amikor egy jól sikerült üzleti megbeszélés az éjszakában folytatódik tovább már kevésbé kötött és üzleties keretek között.

Mennyit kereshetnek a party hostessek?

A party hostess munkák a legkényelmesebb és a legjobban fizetett itthoni hostess munkalehetőségeink közé tartoznak.

A fizetések nyelvtudás, külső és a megrendelő elvárásaitől függően eléggé széles skálán mozoghatnak. 

Kiből lehet party hostess?

Fontos az ügyfélközpontúság, az adott munkánál elvárt idegen nyelvtudás kellő szinten való ismerete valamint a megnyerő külső illetve legyél ápolt, szexi, de ne közönséges vagy kihívó. Mivel ügyfeleink főleg VIP ügyfelek nekik eléggé kellemetlen tud lenni, ha mondjuk egy üzleti partnerekkel tartandó buliba khhm olyan lányok érkeznek.

Kölönösen fontos, hogy kellően intelligen legyél ahhoz, hogy értelmes társaságot jelents akár egy idősebb üzletember számára is.

Kellően részletesnek találtad a leírást? Ha nem akkor írd meg kérlek, hogy mit hagytunk ki belőle lentebb kommentben!

Megbízható party hostess munkák

Az ügynökségünk által ellenőrzött, megbízható party hostess munkákat itt találhatjátok.

Értékelés: Nincs
Átlag: 3.5 (4 szavazat)

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.
Hangulatjelek
:):D:bigsmile:;):p:O:|:(:~:((8):steve:J):glasses::party::love:
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.

:: Pranczék webdesignFigyelem!!! A VIP Budapest Hostess és Modellügynökség egy ingyenes internetes hirdetési portál.
Munkáltatóként nem alkalmazunk senkit, a munkáltatói jogok gyakorlásának és a vonatkozó jogszabályok betartásának felelőssége minden esetben az oldalunkon hirdetést feladó személyt terheli.
Az oldalt üzemeltető semmilyen nemű felelőséget nem vállal az oldalakon megjelenő hirdetések, ajánlatok taralmáért! Az oldal egyelőre csak teszt üzemmódban működik.
Amennyiben megvásárolná oldalunkat várjuk ajánlatát: info@vipbudapesthostess.com!