Compte utilisateur

warning: Creating default object from empty value in /web/pranczek/vipbudapesthostess.com/sites/all/modules/domain/domain.module on line 403.
Kedves Regisztráló!

A honlap szolgáltatásait csak 18 éven felüli nagykorú, cselekvőképes személyek jogosultak igénybe venni. A honlapon történő regisztrációval hozzájárulok ahhoz, hogy a weboldalt üzemeltető személyes adataimat a weboldalon szereplő ÁSZF és adatvédelmi nyilatkozat szerint kezelje, illetve részemre hírlevelet és egyé DM jellegű üzeneteket küldjön.
Kérjük minél több adatot adj meg a lenti regisztrációs lapon, annak érdekében, hogy jobban megismerhessünk téged és ezáltal is magasabb minőségű szolgáltatásokat nyújthassunk neked!

A valótlan adatokat tartalmazó regisztrációkat sajnos törölnünk kell!

Személyes adataid védelme érdekében, csak ott adj meg ilyen adatot, ahol azt kérdezzük. A felhasználó névnél és a művésznévnél ne az igazi neved használd!

Ne felejts el host/hostess/modell adatlapot is feltölteni a rendszerünkbe, hogy online tudj jelentkezni a munkáinkra!

Megértésed köszönjük!

Amennyiben még nem rendelkezel portfólióval, úgy haladéktalanul készíttess egyet, mert csak portfólióval rendelkező hostesseket és modelleket tudunk munkákra ajánlani!
Portfólió fotózás már 15.000 Ft-tól! - http://www.olcsoportfolio.hu
Informations du compte
Les espaces sont autorisés, mais pas les signes de ponctuation à l'exception des points, traits d'unions et tirets bas.
Une adresse électronique valide. Le système enverra tous les courriels à cette adresse. L'adresse électronique ne sera pas rendue publique et ne sera utilisée que pour la réception d'un nouveau mot de passe ou pour la réception de certaines notifications désirées.
Felhasználó típusa
Elérhetőségek
A mobil telefonszámod, nem nyilvános adat. Le contenu de ce champ sera maintenu privé et ne sera pas affiché publiquement.
A Skype elérhetőségec (http://www.skype.com), ha van. A státusz kijelzéshez be kell kapcsolni a következő jelölő négyzetet: skype beállítások->adatvédelem->részletes beállítás-> Állapotom megjeleníthető a weben is! Le contenu de ce champ sera maintenu privé et ne sera pas affiché publiquement.
A lakcímed (utca és házszám). A mező tartalma nem nyilvános. Le contenu de ce champ sera maintenu privé et ne sera pas affiché publiquement.
A lakó településed vagy városod neve.
A lakhelyed irányító számát kérjük itt megadni. Le contenu de ce champ sera maintenu privé et ne sera pas affiché publiquement.
Renseignements personnels
A vezeték neved írd ebbe a mezőbe. Le contenu de ce champ sera maintenu privé et ne sera pas affiché publiquement.
A kereszt neved. Le contenu de ce champ sera maintenu privé et ne sera pas affiché publiquement.
A születésnapod dátumát add meg itt! A mező tartalma nem nyilvános. A honlapjaink szolgáltatásait 18 éven felüli nagykorú, cselekvőképes személyek jogosultak igénybe venni.
A Facebook (http://www.facebook.com) lapod web címe ha van. Le contenu de ce champ sera maintenu privé et ne sera pas affiché publiquement.
Az IWIW (http://www.iwiw.hu) lapod webcíme. Le contenu de ce champ sera maintenu privé et ne sera pas affiché publiquement.
Jelöld be, ha van myVIP (http://www.myvip.com) oldalad! Le contenu de ce champ sera maintenu privé et ne sera pas affiché publiquement.
Bulletins
CAPTCHA
Cette question permet de s'assurer que vous êtes un utilisateur humain et non un logiciel automatisé de pollupostage.
CAPTCHA visuel
Entrez les caractères (sans espace) affichés dans l'image.

:: Pranczék webdesign