Crear Kép

warning: Creating default object from empty value in /web/pranczek/vipbudapesthostess.com/sites/all/modules/domain/domain.module on line 403.
This Kép will be submitted for moderation and will not be accessible to other users until it has been approved.
Login or Register as a New User
You are not currently logged in. In order to post this item please login now or provide the following details to register.
Kedves Regisztráló!

A honlap szolgáltatásait csak 18 éven felüli nagykorú, cselekvőképes személyek jogosultak igénybe venni. A honlapon történő regisztrációval hozzájárulok ahhoz, hogy a weboldalt üzemeltető személyes adataimat a weboldalon szereplő ÁSZF és adatvédelmi nyilatkozat szerint kezelje, illetve részemre hírlevelet és egyé DM jellegű üzeneteket küldjön.
Kérjük minél több adatot adj meg a lenti regisztrációs lapon, annak érdekében, hogy jobban megismerhessünk téged és ezáltal is magasabb minőségű szolgáltatásokat nyújthassunk neked!

A valótlan adatokat tartalmazó regisztrációkat sajnos törölnünk kell!

Személyes adataid védelme érdekében, csak ott adj meg ilyen adatot, ahol azt kérdezzük. A felhasználó névnél és a művésznévnél ne az igazi neved használd!

Ne felejts el host/hostess/modell adatlapot is feltölteni a rendszerünkbe, hogy online tudj jelentkezni a munkáinkra!

Megértésed köszönjük!

Amennyiben még nem rendelkezel portfólióval, úgy haladéktalanul készíttess egyet, mert csak portfólióval rendelkező hostesseket és modelleket tudunk munkákra ajánlani!
Portfólió fotózás már 15.000 Ft-tól! - http://www.olcsoportfolio.hu
Información de la cuenta
Se permite la utilización de espacios; los signos de puntuación no están permitidos a excepción de puntos, guiones altos y guiones bajos.
Una dirección de correo electrónico válida. Todos los correos del sistema se enviaran a esta dirección. La dirección de correo no es pública y solamente será usada para recibir una contraseña nueva o para el envío de ciertas noticias y avisos.
Felhasználó típusa
Elérhetőségek
A mobil telefonszámod, nem nyilvános adat. El contenido de este campo se mantiene privado y no se mostrará públicamente.
A Skype elérhetőségec (http://www.skype.com), ha van. A státusz kijelzéshez be kell kapcsolni a következő jelölő négyzetet: skype beállítások->adatvédelem->részletes beállítás-> Állapotom megjeleníthető a weben is! El contenido de este campo se mantiene privado y no se mostrará públicamente.
A lakcímed (utca és házszám). A mező tartalma nem nyilvános. El contenido de este campo se mantiene privado y no se mostrará públicamente.
A lakó településed vagy városod neve.
A lakhelyed irányító számát kérjük itt megadni. El contenido de este campo se mantiene privado y no se mostrará públicamente.
Személyes adatok
A vezeték neved írd ebbe a mezőbe. El contenido de este campo se mantiene privado y no se mostrará públicamente.
A kereszt neved. El contenido de este campo se mantiene privado y no se mostrará públicamente.
A születésnapod dátumát add meg itt! A mező tartalma nem nyilvános. A honlapjaink szolgáltatásait 18 éven felüli nagykorú, cselekvőképes személyek jogosultak igénybe venni.
A Facebook (http://www.facebook.com) lapod web címe ha van. El contenido de este campo se mantiene privado y no se mostrará públicamente.
Az IWIW (http://www.iwiw.hu) lapod webcíme. El contenido de este campo se mantiene privado y no se mostrará públicamente.
Jelöld be, ha van myVIP (http://www.myvip.com) oldalad! El contenido de este campo se mantiene privado y no se mostrará públicamente.
Boletines
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Etiquetas HTML permitidas: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
  • Los emoticonos textuales serán reemplazados por imágenes equivalentes.

Más información sobre opciones de formato

Select an image to upload.
CAPTCHA
Esta pregunta se hace para comprobar que es usted una persona real e impedir el envío automatizado de mensajes basura.
12 + 5 =
Resuelva este simple problema matemático y escriba la solución; por ejemplo: Para 1+3, escriba 4.

:: Pranczék webdesign