Wendung

Minőségi fordítási, lektorálási és tolmácsolási szolgáltatásaink záloga 4 év intenzív szakmai tapasztalat és meglévő ügyfeleink elégedettsége.

Fordítás és lektorálás

A ránk bízott munkát minden esetben precízen, még a szűk határidőket is pontosan betartva, ügyfeleink egyedi igényeit szem előtt tartva végezzük el. Nem árulunk zsákba macskát, ezért új ügyfeleink kérésére 2500 karakterig terjedő díjmentes próbafordítást készítünk, így Te is meggyőződhetsz róla, hogy azt a szolgáltatást kapod tőlünk, amit elvársz! A legtöbb fordítóirodával ellentétben mi nem váltogatjuk csapatunkat, hanem állandó, jól bevált, kiválóan felkészült kollegákkal dolgozunk. Úgy gondoljuk, hogy az egységes és magas színvonalú szolgáltatásokat csak így lehet biztosítani. A kiadott munkák megfelelő minőségéért szerződéses kötelezettséget vállalunk!

Nyelvek: angol, magyar, olasz stb.

Fordítási áraink tájékoztató jellegű alapárak, amelyekre sürgősségi munka vagy nagyon speciális szakmai szöveg esetén felár kerülhet felszámításra. Felárat csak a legszükségesebb esetben számítunk fel, például ünnepnapra eső vagy éjszakai fordítás, és ezeket minden esetben egyedi megállapodás alapján számítjuk.

Kérj tőlünk ajánlatot vagy próbafordítást az info@vipbudapesthostess.com e-mail címen!

Fordítási árak

Angol-magyar: 10 Ft /szó
Magyar-angol: 14 Ft /szó

Tolmácsolás

Cégünk konszekutív tolmácsolási szolgáltatást is kínál ügyfelei részére angol-magyar és magyar-angol nyelvpárban. A konszekutív vagy más szóval követő tolmácsolás a legközismertebb és leggyakrabban használt tolmácsolási módszer, mely alkalmas kisebb létszámú megbeszélések, tárgyalások és rendezvények lebonyolításához.

Egyéb tájékoztató áraink

Egész napos konszekutív tolmácsolás (legfeljebb 8 óra): 50.000 Ft
Fél napos konszekutív tolmácsolás (legfeljebb 4 óra): 25.000 Ft

Kérj egyedi ajánlatot tőlünk az info@vipbudapesthostess.com
e-mail címen!

Az oldalon szereplő valamennyi ár nettó ár!

Share this

:: Pranczék webdesign