Benutzerkonto

warning: Creating default object from empty value in /web/pranczek/vipbudapesthostess.com/sites/all/modules/domain/domain.module on line 403.
Kedves Regisztráló!

A honlap szolgáltatásait csak 18 éven felüli nagykorú, cselekvőképes személyek jogosultak igénybe venni. A honlapon történő regisztrációval hozzájárulok ahhoz, hogy a weboldalt üzemeltető személyes adataimat a weboldalon szereplő ÁSZF és adatvédelmi nyilatkozat szerint kezelje, illetve részemre hírlevelet és egyé DM jellegű üzeneteket küldjön.
Kérjük minél több adatot adj meg a lenti regisztrációs lapon, annak érdekében, hogy jobban megismerhessünk téged és ezáltal is magasabb minőségű szolgáltatásokat nyújthassunk neked!

A valótlan adatokat tartalmazó regisztrációkat sajnos törölnünk kell!

Személyes adataid védelme érdekében, csak ott adj meg ilyen adatot, ahol azt kérdezzük. A felhasználó névnél és a művésznévnél ne az igazi neved használd!

Ne felejts el host/hostess/modell adatlapot is feltölteni a rendszerünkbe, hogy online tudj jelentkezni a munkáinkra!

Megértésed köszönjük!

Amennyiben még nem rendelkezel portfólióval, úgy haladéktalanul készíttess egyet, mert csak portfólióval rendelkező hostesseket és modelleket tudunk munkákra ajánlani!
Portfólió fotózás már 15.000 Ft-tól! - http://www.olcsoportfolio.hu
Kontoinformationen
Leerzeichen sind erlaubt; außer Punkt, Bindestrich und Unterstrich sind keine Satzzeichen erlaubt.
Eine gültige E-Mail-Adresse. Alle E-Mails der Website werden an diese Adresse geschickt. Die Adresse wird nicht veröffentlicht und wird nur verwendet, wenn Sie ein neues Passwort anfordern oder wenn Sie einstellen, bestimmte Informationen oder Benachrichtigungen per E-Mail zu erhalten.
Felhasználó típusa
Elérhetőségek
A mobil telefonszámod, nem nyilvános adat. Der Inhalt dieses Feldes wird nicht öffentlich zugänglich angezeigt.
A Skype elérhetőségec (http://www.skype.com), ha van. A státusz kijelzéshez be kell kapcsolni a következő jelölő négyzetet: skype beállítások->adatvédelem->részletes beállítás-> Állapotom megjeleníthető a weben is! Der Inhalt dieses Feldes wird nicht öffentlich zugänglich angezeigt.
A lakcímed (utca és házszám). A mező tartalma nem nyilvános. Der Inhalt dieses Feldes wird nicht öffentlich zugänglich angezeigt.
A lakó településed vagy városod neve.
A lakhelyed irányító számát kérjük itt megadni. Der Inhalt dieses Feldes wird nicht öffentlich zugänglich angezeigt.
Personal Information
A vezeték neved írd ebbe a mezőbe. Der Inhalt dieses Feldes wird nicht öffentlich zugänglich angezeigt.
A kereszt neved. Der Inhalt dieses Feldes wird nicht öffentlich zugänglich angezeigt.
A születésnapod dátumát add meg itt! A mező tartalma nem nyilvános. A honlapjaink szolgáltatásait 18 éven felüli nagykorú, cselekvőképes személyek jogosultak igénybe venni.
A Facebook (http://www.facebook.com) lapod web címe ha van. Der Inhalt dieses Feldes wird nicht öffentlich zugänglich angezeigt.
Az IWIW (http://www.iwiw.hu) lapod webcíme. Der Inhalt dieses Feldes wird nicht öffentlich zugänglich angezeigt.
Jelöld be, ha van myVIP (http://www.myvip.com) oldalad! Der Inhalt dieses Feldes wird nicht öffentlich zugänglich angezeigt.
Newsletter
CAPTCHA
Diese Frage hat den Zweck zu testen, ob Sie ein menschlicher Benutzer sind und um automatisiertem Spam vorzubeugen.
Bild-CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

:: Pranczék webdesign