Regisztrálás a VIP Budapest Hostess oldalra

Figyelem!
A lenti leírás tartalma néhány helyen elavult lehet, azzóta jelentősen egyszerűsítettük a regisztrációs folyamatot! A hogyan dolgozhatsz nekünk menüpont alatt érhető el az új leírás! Kezd ott, amennyiben erre az oldalra tévedtél!

Az oldalon INGYENES regisztrációs lehetőséget biztosítunk fiatal, igényes, jó megjelenésű, csinos lányok és fiúk számára akik szívesen dolgoznának hostként, hostessként, illetve modellként.

Fontosnak tartjuk, hogy csak megbízható, ellenőrzött és jól fizető munkalehetőségekre közvetítsük ki hostesseinket, medelleinket!

Gondolom már allig várod, hogy velünk dolgozhass!

Nézzük mit kell tenned hozzá!

Alap regisztráció

Elősször is meg kell csinálnod egy alap regisztrációt. Ez mindenkinek közös, akkor is túl kell esned ezen ha mint munkaadó akarsz regisztrálni az oldalon illetve akkor is ha mint host vagy hostess!
Ezt a linken tudod megtenni: http://vipbudapesthostess.com/user/register
A regisztrációnál csak néhány alapadatodak kérjük el, hogy tarthassuk veled a kapcsolatot és, hogy hozzá férj az oldalhoz. Kérlek, hogy a felhasználó nevednél ne az igazi neved add meg, hanem egy tetszőleges "becenevet", hogy ezzel is védjük a személyes adataid! Kérünk mindig add meg a Facebook és az IWIW oldalad címét. A mai világban már alap, hogy rendelkezz ezekkel, ha ilyen munkán töröd a fejed Smile Fontos, hogy már az alap regisztrációdnál tölts fel egy kis arcképet is magadról, ami majd a hozzászólásaidnál és a tartalmaidnál fog megjelenni!
Az első belépéshez a jelszavadat e-mailben küldjük el neked a regisztrációnál megadott e-mail címedre, amellyel belépve aztán beállíthatod a saját egyedi jelszavadat az oldalhoz. Erre sajnos szüksége van azért, hogy megfelelő biztonságba tudhasd a privát adataid!
Az alap regisztrációt követően lehetőséged nyílik különböző tartalmak (hostess/modell adatlap, képek, írások) felvitelére és kommentelésére, valamint használhatod a belső üzenetküldési lehetőséget is. A fentieken túl amennyiben kéred e-mailben értesítünk az oldalon történő fontosabb eseményekről is.
Tehát mindenképen megéri regisztrálnod!

Host/Hostess/Modell adatlap hozzáadása

Az első belépést követően bal oldalon meg fog jelenni egy menü, ahol a Tartalom beküldése menü pont alatt szabadon tölthetsz fel különböző tartalmakat, köztük a Host/Hostess/Modell adatlapod is. Ezt nagyon fontos alaposan kitöltened, ha munkát is szeretnél kapni az ügynökségünknél! Az adatlapod közvetlenül is hozzáadhatod, ha már be vagy jelentkezve az oldalra a lenti linken:
http://vipbudapesthostess.com/hu/node/add/hostess
Ha ezen túl vagy és ha megfelelesz elvárásainknak, illetve jó képeket is tudtál feltölteni magadról, akkor automatikusan kereshetővé vállsz a rendszerünkben és remélhetőleg rövidesen érkezni fognak hozzád a munkaajánlatok tőlünk e-mailben és a Facebookon is!

A Facebookos értesítéshez telepítsd fel az alkalmazásunkat, amiről itt találsz egy részletes leírást!
Fontos, hogy adatlapod kitöltésénél próbálj meg minél jobb minőségű képeket feltölteni magadról és természetesen figyelj a helyesírásra valamint arra, hogy pontos és a valóságnak megfelelő adatokat adj meg magadról!
Ahhoz, hogy sikeres legyél nálunk elengedhetetlen, hogy rendszeresen frissítsd az adatlapod!
Ha esetleg bármi kérdésed merülne fel vagy elakadtál, akkor tedd fel nekünk bátran a központi e-mail címünkön: info@vipbudapesthostess.com, a Facebook vagy az IWIW klubbunk fórumán, üzenőfalán!

Jelentkezés a host, hostess és modell munkákra

Az oldalunkon folyamatosan frissítjük host, hostess és modell munka ajánlatainkat. Ha be vagytok jelentkezve akkor a kiválasztott munkaajánlat mellett meg fog jelenni egy jelentkezés gomb is, amire rákattintva ha van feltöltve adatlapotok akkor fogtok tudni jelentkezni. Néhány kivételes esetben engedélyezzük az e-mailes jelentkezést is.

Képek feltöltése

A Host/Hostess/Modell adatlapod mellett lehetőséged van magadról még plusz képeket is feltölteni a képtárunkba, ahol szabadon szavazhatnak és véleményezhetik az oldal látogatói ezeket.
Képeket a Tartalom beküldése menüpont alatt található Kép feltöltése menüpont alatt vagy ezen a linken tudsz feltölteni:
http://www.vipbudapesthostess.com/hu/kep-feltoltes

Írás beküldése

Ha úgy érzed, hogy szeretnéd a hostesskedéssel vagy a modellkedéssel kapcsolatos élményeid megosztani velünk vagy egyébb olyan írást akarsz küldeni nekünk, amelyet szeretnél viszontlátni a blogunkban, akkor használd a Tartalom beküldése menüpont alatt található Írás beküldése menüponot!

Figyelem, mivel eddig sem nagyon használtátok ezt a lehetőséget ezért ideiglenesen kikapcsoltuk a blog írást! Aki ennek ellenére mégis szeretne írni a blogunkba arra kérjük, hogy küldje el nekünk e-mailben inkább!

Végezetül pedig egy példa, hogy hogyan is kéne kinéznie a regisztrációdnak: http://www.vipbudapesthostess.com/hu/hostok-hostessek-modellek/petra-host-hostess-modell-adatlap

Köszönjük, hogy regisztrációddal segíted a munkánkat
és sok sikert kívánunk a host, hostess vagy modell karrieredhez!

Share this

:: Pranczék webdesign